четвер, 11 червня 2020 р.



Подарунки від депутата
Народний депутат України Віктор Ничипорович М’ялик (політична партія «За майбутнє») активно долучився до відзначення Міжнародного дня захисту дітей у нашому районі. 1 червня помічник депутата Віктор Павлович Кузін привітав мам новонароджених діток у пологовому відділенні нашої лікарні і передав своєрідні бейбі-бокси: засоби гігієни та дитячий одяг малюкам. Віктор Павлович побажав здоров’я двом щасливим мамам із Сварицевич і Залужжя та здоров’я їх діточкам. Подякував колективу нашого пологового відділення за їх прекрасну працю.
Також Віктор Ничипорович М’ялик передав теплі вітання та грошову допомогу випускникам нашого району, які позбавлені батьківського піклування і перебувають під опікою. Помічники депутата Олександр та Віктор Кузіни привітали троє прекрасних молодих людей, які  цього року закінчили одинадцять класів. Попереду у випускників - вибір життєвої стежини. Хвилюються і вболівають за своїх любих дітей їх опікуни, бо вони замінили їм батьків. Уклін людям, які зробили дитинство, обділених долею дітей, щасливим і родинним. Віктор Кузін зазначив: «Дуже радий був поспілкуватися з чарівними дівчатами Тетяною Яцутю з Висоцька та Іванкою Кузьмич з Орв’яниці, а також з спортивним, сильним юнаком Анатолієм Миськом з Рудні. Хай щастить ВАМ, діти!».
Привітали красуню Христинку Гром, яка переборола онконедугу. Хай підростає Христинка здоровенькою на радість рідним! Дуже раді були подаруночкам від Віктора Ничипоровича і діти з соціально вразливих сімей.
Люба Клімчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар