вівторок, 2 червня 2020 р.


Вітали дуже щиро!
Ми  вдячні!

6 березня, напередодні свята Весни, у районному будинку культури звучали щирі поздоровлення для жінок району від представників влади. Гарно вбрана сцена, чудові ведучі (Наталія Мозоль та Олександр Лавор), концерт-віддушина. Спасибі всім учасникам заходу, які доклали зусиль і таланту, щоб нас порадувати! Ця атмосфера додала всім позитиву напередодні святкових днів. Спасибі чоловікам, які цьогоріч підібрали найтепліші слова для представниць прекрасної статі району!






Голова РДА Олександр Гузич та заступник голови районної ради Олександр Задорожний подяки райдержадміністрації та районної ради з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру вручили: Борсук Яні Петрівні – дружині Івана Борсука, загиблого в Операції об’єднаних сил за незалежність та територіальну цілісність України (за витримку, терпіння і самовідданість, активну громадську позицію, гідність і патріотизм, підтримку ветеранського руху воїнів антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, особистий внесок у справу патріотичного виховання молодого покоління), Кондратюк Ользі Федорівні – опікуну дитини, позбавленої батьківського піклування (за любов до дітей, виховання, захист прав та інтересів дітей, самопожертву, за справжню громадянську позицію щодо опіки та піклування над дітьми, пропагування та підтримку сімейних форм виховання дітей).
З нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру міський голова Богдан Микульський вручив подяки та подарунки Дубровицької міської ради:
Красновській Тамарі Григорівні – за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у навчання, виховання та формування особистостей багатьох поколінь;
Войтович Руслані Андріївні – за професійний підхід, відданість справі, компетентність в галузі медицини, чуйне ставлення, турботу та уважність до здоров’я новонароджених діток;
Рабешко Тамарі Григорівні – за багаторічну сумлінну працю, підтримку, мудрість і розуміння та активну життєву позицію;
Пляшко Інні Степанівні – за активну громадську позицію, материнську любов і самовідданість та патріотичне виховання синів.
Віктор Павлович Кузін від імені народного депутата України Віктора М’ялика щиро привітав на урочистостях наших чарівних землячок та передав святкову грошову допомогу колективам жінок Дубровицької підстанція екстреної (швидкої) медичної допомоги та Дубровицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (райвійськкомат). Віктор Павлович зазначив: «Погодьтеся, їх праця сьогодні і завжди дуже вагома для нас. Чарівні, мудрі жінки працюють у цих колективах».
Люба КЛІМЧУК.

Поздоровляти чи ні? Думка духівника
Тернопільський священник, протоієрей Євген Заплетнюк з нагоди свята 8 березня, жіночого дня, написав вражаючий текст, який змусить кожного чоловіка поглянути на свою поведінку свіжими очима. І навчить по-справжньому цінувати найдорожчих у житті людей.
«Усіх православних чоловіків-активістів можна поділити на дві основних категорії. Одні вважають, що жіночий день – 8 березня, і нічого тут змінювати не потрібно. Інші мають особисту неприязнь чи то до євреїв, чи то до Клари Цеткін, але своїх дружин і дівчат принципово не шанують в період між 7 і 9 березня.
Головний аргумент таких людей простий у своїй наївності:
«Давайте дарувати своїм жінкам квіти та робити приємне не лише один день у році, а завжди».
Дуже часто саме ця фраза офіційно вручається жінкам замість подарунка. Як головний спеціаліст у питаннях сім’ї та шлюбу на цій сторінці, зараз я вам розповім про те, як повинно бути насправді.
Власних дівчат, і тим більше дружин, і тим більше матерів своїх дітей чи рідних мам, необхідно шанувати постійно. Тому, коли мене запитують, коли краще святкувати в березні чи на Жінок-мироносиць, я звичайно ж, відповідаю: – як мінімум – двічі! Як мінімум!».

Немає коментарів:

Дописати коментар