понеділок, 30 грудня 2019 р.






Мрії здійснюються, незалежно від віку
Любов Олександрівну Лосік знає і поважає багато жителів Дубровиччини. Не раз ми спілкувалися з цією привітною, розумною жінкою у магазинчику канцелярських товарів, що у готелі «Дружба». Вже майже 20 років наша шанована землячка веде невеличку власну справу. Не сумніваюся, шановні читачі, що й ви неодноразово купували у Любові Олександрівни довідки, бланки, канцелярські товари та багато іншого. Особисто я добре знаю цю мудру жінку як Людину, яка на своєму життєвому шляху зустріла не один буревій, бо доля виткана у Любові Олександрівни червоними і чорними нитками.
Однак, попри всі життєві випробування, з Божою поміччю  залишається ця жінка добродушною і відкритою людиною, люблячою бабусею, яка своє щире і добре серце віддає прекрасним онукам.
Любов Олександрівна довгий час мріяла оновити свій магазинчик, щоб крокувати в ногу з часом. І от мрія здійснилася, завдяки небайдужим і щирим людям.
30 вересня, в день Віри, Надії та Любові, оновлена крамничка Любові Олександрівни Лосік знову гостинно відкрила свої двері для покупців. Дуже цікавою і неординарною для міста була ця подія. Журналісти трьох телеканалів приїхали поспілкуватися з Любов’ю Олександрівною в цей день, перед готелем «Дружба» простелили червону доріжку, нею крокували друзі і знайомі нашої героїні, які прийшли розділити її радість.
Чому така увага? Подія справді особлива. Любов Олександрівна стала учасницею соціального проекту «Майстерня маленьких мрій» від «Розетки». Ремонт приміщення, новий інтер’єр, сучасний асортимент, вивіски та зовнішня реклама – все це було зроблено як подарунок 75-річній підприємиці Любові Лосік до Дня людей похилого віку. А все почалося з того, що про свою найкращу у світі бабусю та її мрію розповів її прекрасний  онук Алі Саляр. Як наголосив юнак, він дуже пишається бабусею і закликає всіх людей любити, шанувати і розповідати про своїх рідних. Адже з цього починаються добрі справи, власне з інформації.
Було багато гарних емоцій. На відкритті Любов Олександрівна зазначила:
  До сьогоднішнього дня моя крамничка була зі старим обладнанням, незручним для викладу всього асортименту. А зараз тут все по-новому, дуже цікавий товар. Скажу, що у крамниці і у мене відкрилося друге дихання. Це додає настрою для роботи, додає натхнення. Я дуже дякую цьому проєкту і закликаю людей ніколи не опускати руки. Треба йти вперед, не зважаючи на роки. Мрії збуваються, в будь-якому віці.
Організатори  такого оновлення крамниці в Дубровиці додали,  що мрію пані Любові вибрали не випадково. Це прекрасний приклад: не зважаючи на вік, треба наважуватися  відкривати власну справу. Юлія Соловей (представниця «Майстерні маленьких мрій») сказала, що дуже рада бачити щастя в очах Любові Олександрівни, яка особливо гарна у колі своїх онуків: «Ми та «Розетка» раді втілювати такі маленькі мрії людей і надихати їх ніколи не втрачати віру в дива».
Від імені міської влади Оксана Вікторівна Краглевич щиро привітала Любов Олександрівну як небайдужу дубровичанку, платника податків і побажала ще багато років працювати при доброму здоров’ї.
Всіх присутніх частували солодощами, було багато чудового спілкування. Дуже правильно зауважила моя знайома: «Як добре, що у нас є такі гарні події у місті, бо люди вже стомилися від політики».
Чудова крамничка у Любові Лосік. Але все треба побачити на власні очі. Отож, заходьте до нашої героїні!
Люба Клімчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар