понеділок, 30 грудня 2019 р.


Офіційно представили нового голову райдержадміністрації

26 грудня Олександра Гузича в якості нового очільника району представив особисто голова облдержадміністрації Віталій Коваль. Оскільки цього ж дня відбулася й розширена нарада з керівниками силових відомств краю, супроводжував пана Коваля щойно призначений начальник СБУ області Андрій Тимченко та керівники декількох структурних підрозділів ОДА. Були присутні на представленні і депутати обласної ради з нашого виборчого округу Микола Любчук та Геннадій Шевченко.
Вітаючи Олександра Миколайовича з вступом на посаду, губернатор області зазначив: «Для простого громадянина не важливо, які пости  ми займаємо чи погони носимо, для нього головне, щоб він відчував себе в безпеці, був впевнений в завтрашньому дні для себе та своїх дітей. І завдання всіх присутніх в залі – зробити все від них залежне, щоб цей громадянин не розчарувався у владі».
В свою чергу Олександр Гузич подякував за високу довіру, яку виявив до нього Президент і запевнив, що двері його кабінету буду відкриті для кожного. «З свого депутатської практики знаю, як часто в районі важливі рішення приймалися в угоду чиїмсь політичним чи особистим інтересам. Можу запевнити, що така тенденція залишиться в минулому. Я хочу, щоб ми працювали на благо рідної Дубровиччини спільною командою».
І Олександр Гузич, і Віталій Коваль привітали всіх дубровичан з прийдешніми новорічними святами, побажали всім здоров’я та миру. «А все інше – в наших руках!».
Також Віталій Коваль відповів на ряд запитань із залу. Детальніше про це в наступному номері газети.


Немає коментарів:

Дописати коментар