понеділок, 30 грудня 2019 р.


З «НАШИМ КРАЄМ» ЗАВЖДИ ВИГІДНО
На справжнє свято покупця перетворилося в Дубровиці  відкриття маркету «Наш край», символічну стрічку перед входом до якого перерізали минулого четверга, 12 грудня.





Особливої атмосфери події додала гарно продумана святкова програма з конкурсів, аукціонів, розваг, а також розіграш цінних подарунків. Призи були навіть дуже інтригуючими – солідні продуктові набори та сучасна побутова техніка. А «цвяхом» програми стали найменшенькі покупці, які й крутили призовий барабан. Юним помічникам власники магазину вручили за це солодкі призи, та особливо малюкам сподобалися навіть не пакунки з цукерками, а заводні аніматори.
Просторе і світле приміщення, сучасний дизайн, оперативне обслуговування, широкий асортимент товарів, привітний та професійний персонал – таким зустрів жителів нашого району новий магазин «Наш Край», який розмістився в самісінькому центрі Дубровиці (торговельний комплекс «Пасаж»).
Серед переваг магазину «Наш Край» – завжди свіжа та запашна випічка в кращих традиціях пекарського мистецтва. Компактний фреш-відділ, де повсякчас представлені свіжі овочі та фрукти за доступними цінами. Популярністю користується серед покупців і відділ кулінарії, де можна придбати готові страви та напівфабрикати. Також діє програма лояльності, що дозволяє збирати бонуси та економити на наступних покупках. Для пенсіонерів стануть в нагоді спеціальні ціни в спеціальні дати. Шість днів гарантує знижки «Наш край» для іменинників.
Журналісти «Дубровицького вісника» залишилися задоволеними екскурсією магазином. Принагідно поспілкувалися також з одним із його власників Віталієм Руслановим.
Пане Віталію, мережа магазинів «Наш край» – досить потужна. Завдяки чому вдається розширювати географію та долати конкуренцію?
Вже понад 18 років поспіль «Наш край» працює на ринку ритейлу, відкриваючи все нові і нові супермаркети, магазини біля дому та експреси, активно розширюючи мережу. На сьогодні ми представлені в 19 регіонах України. Щоб бути успішними на цьому ринку, наші фахівці постійно відслідковують світові тенденції та тренди, переймають досвід європейських мереж та вдосконалюють наші власні ефективні рішення у сфері торгівлі. Це дозволяє нам успішно конкурувати на ринку ритейлу. 
Дубровицький маркет «Наш край» відкритий на умовах франчайзингу, поясніть читачам, що це означає і наскільки в цій точці дотримуватимуться стандарти  відомої торговельної марки?
Відкриття магазину на умовах франчайзингу – це означає, що підприємець, який вирішив розпочати власний бізнес, відкривши супермаркет, став партнером мережі та заручився підтримкою задля успішного старту у власній справі, оскільки «Наш край» є лідером на ринку франчайзингу в Україні. В свою чергу, мережа здійснює всебічну підтримку  партнерів: працює унікальна система лояльності, численні знижки на покупку холодильного і торгового устаткування, дисконти та бонуси при покупці товарів у постачальників. Здійснюється навчання персоналу і постійно поглиблюється його кваліфікація, а також регулярно передбачена маркетингова підтримка торговельних закладів.
Ми стали свідками розіграшу чудових призів від «Нашого краю», наскільки часто плануються такі акції?
У нас регулярно проводяться різні маркетингові активності у магазинах: акції, знижки, подарунки.
Які переваги дисконту від «Нашого краю»?
Наша програма лояльності дає можливість накопичувати бонуси та в подальшому при здійсненні покупок, розраховуватися ними. При цьому бонуси стають доступними вже на наступний день. Тому з нами завжди вигідно
Ваші передноворічні побажання для читачів газети та Ваших потенційних покупців.
Хочемо побажати нашим усім нашим клієнтам, партнерам та працівникам добробуту, миру, щастя та сімейного затишку. Нехай усі негаразди залишаються у минулому році, а й новому панує тільки злагода та любов. З прийдешніми святами!
Людмила РОДІНА.

Немає коментарів:

Дописати коментар