четвер, 4 травня 2017 р.

* Акценти
Дубровицький спорткомплекс: що, коли і хто дасть гроші

Про спортивний комплекс мовиться ще з того року.  Тож пора привідкрити завісу будівництва. Тим більше вже готовий проект зведення, над яким працювало ТОВ «Ставітел».
Без помпезності – все просто

Чотири легкоатлетичні доріжки, стандартне трав’яне та штучне міні-футбольне поле, змішане поле для баскетболу та волейболу, парковка на 50 автівок, своя твердопаливна котельня – основа інфраструктури. Однак «вишенькою на торті» є саме будівля спорткомплексу, в якій, окрім підсобних приміщень, тренерських та душових, буде величезний зал для ігрових видів спорту – 40 на 27 м. Всі роботи розіб’ють на дві черги.
Лише кілька сотень глядацьких місць

Планується, що надворі буде облаштовано 330 глядацьких місць. Лише частина з них під накриттям. Самий спортзал вміщатиме 150 осіб, які сидітимуть на трибунах-тумбах. Це допоможе зробити їх функціональними і переміщувати за потребою по залу. У самому ж залі гратимуть у міні-футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс та інші види спорту. Розмір дозволяє розділити його, за потреби, на дві частини. Окрім того, у приміщенні облаштують багато різних підсобних приміщень, чотири роздягальні, кімнати для тренерів та суддів, кабінет директора. Цікаво, що на другому поверсі буде окремий зал для занять боксом.
Шукають гроші

Оцінюють будівництво у майже тридцять мільйонів гривень - 29 мільйонів 800 тисяч гривень. Сама проектно-кошторисна документація обійшлася у 330 тисяч гривень. Під час березневої сесії Рівненської облради депутати підтримали виділення одного мільйону гривень для того, аби оголосити тендер та обрати фірму-підрядника.
«Наприкінці першого півріччя будуть зроблені перерахунки, відтак з місцевих рад очікуємо надходження коштів. Було б добре отримати приблизно 20 % від необхідної суми. А решту очікуємо з державного фонду регіонального розвитку», -  зазначає голова Дубровицької районної організації ФСТ «Колос» Андрій Гриневич.
За інформацією «ERVE.UA»

Коли чекати тепла?

Кліматолог Василь Троцюк обіцяє у коментарі «Радіо Трек», що вже з наступного тижня температура почне підніматися завдяки циклону, який пройде північчю України. Ще нічні температури будуть -2… -3, а вже денні сягатимуть +6… +12.
А ось справжнє тепло, запевняє пан Василь, прийде наприкінці місяця:
«Весняна погода протримається не так вже й довго. Знову будуть коливання температури і весна, як така, прийде наприкінці квітня на початку травня, й зразу ж перейде у літо з 25…30-градусною спекою. Щоправда, перерветься посередині травня. А вже після 20 травня розпочнеться справжнє літо».
За словами Василя Троцюка, такі різкі зміни викликані аномальною активністю сонця. Світило різко скидає свої іонні згустки в сторону Землі, а це вкрай погано позначається на погоді.

П’яний водій травмував двох людей

ДТП сталася у селі Сварицевичі. 21-річний водій на ВАЗі збив двох пішоходів, які йшли узбіччям: у 21-річної дівчини забої та травма голови, в її 24-річного супутника – зламана ключиця. Обоє зараз у лікарні. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння і встановили, що рівень алкоголю у його крові – 2,4 проміле (при допустимих 0,2). Авто поліція вилучила. За фактом ДТП розпочато досудове розслідування.

Поліцейські викрили черговий гральний заклад у Дубровиці

Правоохоронці вилучили вісім комп’ютерів та більше трьох тисяч гривень, ймовірно одержаних внаслідок злочинної діяльності. Тепер шукають організаторів нелегального бізнесу, проводячи необхідні слідчі дії, інформує Сарненська місцева прокуратура.


Немає коментарів:

Дописати коментар