понеділок, 29 травня 2017 р.

Ліцеїст року-2017
Традиційне загальноліцейське свято творчості та обдарованості під назвою «Майбутнє твориться сьогодні» відбулося в Дубровицьому НВК 19 травня. Урочиста церемонія нагородження кращих вихованців в рамках загальноліцейського конкурсу «Ліцеїст року-2017» відбулася у європейському форматі напередодні Дня Європи  та Дня науки, які є знаковими для тих, для кого наукові пріоритети та сучасні новації є визначальними та спрямовуючими.
Віншування талановитих ліцеїстів – це своєрідний вінець, сплетений з чисельних перемог, успіхів та здобутків, перемога інтелекту на складному шляху пізнання. Переможцями рейтингу стали активні, ініціативні, творчі ліцеїсти, призери олімпіад з базових дисциплін,конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та різноманітних інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсів.
З нагоди свята юних обдарувань у закладі були присутні гості, які постійно підтримують наші творчі ініціативи: перший заступник голови Дубровицької районної державної адміністрації М.І.Кохно, начальник управління освіти, молоді та спорту Н.І. Стасюк,завідувач комунальної установи «Дубровицький районний методичний кабінет» Т.Ф. Таборовець, директор Державного підприємства «Дубровицький держлісгосп» В.А. Петренко; директор заводу будівельних матеріалів М.І. Голяка; керівник торгово-сервісного центру «Елвік» В.В. Гумен; голова батьківського комітету закладу О.М. Кренько.
Дипломом лауреата загальноліцейського конкурсу «Ліцеїст року-2017» пам’ятними відзнаками, грошовими преміями, наданими депутатом обласної ради В.М. Суховичем (5000 грн.) та батьківським комітетом ліцею (500 грн.), нагороджені у номінаціях «Обдарованість року»; «Творчість року-індивідуальність»; «Творчість року-колективи»; «Лідер року»; «Спортсмен року» тощо.
Переможцем у номінації «Творчість року», в тому числі стала, ліцеїстка групи БХ-2 Василина Юрочко – надзвичайно талановита, творча, призер не лише творчих, а й інтелектуальних конкурсів. Вона отримала головний приз – планшет – від голови Дубровицької районної державної адміністрації М.М. Петрушка.
Перемогу в номінації «Обдарованість року» в числі перших отримав ліцеїст групи ФМ-2 Дмитро Скаржинець, багаторазовий призер олімпіад обласного та всеукраїнського рівнів з інформатики та інформаційних технологій. Він отримав подарунок від  піклувальної ради ліцею у складі (М.А. Голяки, В.В. Гумена, Р.В. Віденчука, Б.М. Микульського, В.А. Петренка) – мобільний телефон.
Почесне звання «Лідер року» отримала з-поміж інших Анна Клюйко, ліцеїстка групи БХ-2, за яскраво виражені лідерські якості, ініціативність у багатьох справах, організацію діяльності мерії та активну участь в роботі районної ради старшокласників. Приз – флеш-карта та герб від Дубровицького НВК.
Слава вам, ліцеїсти, що не шкодували ні часу, ні власних зусиль, крок за кроком рухаючись до мети.
Слава вам, вчителі, які стали наставниками юним обдаруванням на шляху пізнання та привели їх до успіху.
Слава вам, батьки, які виховали розумних та творчих дітей, гордість нашого ліцею!
Бажаємо творчих успіхів, позитиву, надалі долати переможні вершини та знаходити час для відкриттів, бо це умова успіху!
Гарним подарунком для всіх гостей заходу став виступ випускника Дубровицького НВК Андрія Леончика.
Галина Білотіл,

заступник директора з наукової роботи Дубровицького НВК «Ліцей-школа».

Немає коментарів:

Дописати коментар