четвер, 4 травня 2017 р.

Яна Полуніна: «Хто знає мене в житті, той впізнав і на екрані»
Нещодавно дубровичани, мабуть, додали каналу «1+1»  чималого рейтингу. Адже разом вболівали за  Яну та Віктора Полуніних, котрі стали учасниками шоу «4 весілля». Молодята показали Україні,  як колоритно святкує Полісся. І хоча в результаті путівку до Єгипту не виграли, переможеними їх не назвеш. Бо закохані вже отримали свій головний подарунок долі – зустріч одне з одним.





















Познайомилася пара в соціальній мережі. Згодом віртуальне «зустрічання» переросло в реальні стосунки.  І через символічні 9 місяців розпочалось «народження» молодої сім’ї. Саме тоді Віктор зробив пропозицію коханій.
«Ми спланували поїхати на шашлики до знайомого в заміський будинок. Але чомусь по мене приїхав друг, сказав, що Вітя на роботі і приєднається пізніше. Він завіз на місце і перед входом зав’язав мені очі. Спочатку подумала, що це якийсь розіграш. Заграла романтична музика, я зняла пов’язку і побачила його. Вітя стояв на місточку, прикрашеному гірляндами та свічками, із букетом квітів і каблучкою. Далі прозвучало заповітне питання, на яке я звісно ж відповіла «так»,  - згадує Яна.
Як зважилися на те, щоб ваше одруження обговорювала вся країна, запитуємо у дівчини.
Насправді довго вагалися, чи брати участь у шоу. З одного боку, було цікаво відкрити щось нове, а з іншого, не хотілось публічності та пересудів. Вирішальними стали слова чоловіка, мовляв, «ризикни, познайомишся з цікавими людьми, здобудеш досвід, це ж по твоїй професії». З таким прагненням і йшла на «4 весілля». Перемога і подорож не були для нас головною ціллю. Тим більше відпочинок запланували ще до проекту.
Пересудів все-таки не вдалось оминути?
Люди різні, і в кожного є своя думка. Хтось підтримав нас, а хтось навпаки дорікнув. Немало з’явилося пліток. Говорили, наприклад, що я заплатила за участь, а потім ще й доплатила, аби нічого зайвого не подали в ефір. Хоча  жодної своєї копійки не вклала, окрім власного весілля. Величезний багаж емоцій, вражень та зустрічей, який я отримала, не купиш за гроші. Також доводилось чути, що в цьому шоу в усіх свої ролі і розписані слова. Можу завірити – ніякого сценарію немає.
На весіллі увага знімальної групи не завадила насолодитися святом гостям та вам?
Під прицілом камер цілий день перебували тільки учасниці, бо саме на їх репліках та думках «будується» шоу. В гостей спочатку якась ніяковість, можливо, й була, але потім ніхто не зважав на знімальну групу.  Загалом весілля пройшло весело та невимушено. Всі залишились задоволені.
Так само й нас не тривожили. Я відволіклась лише, коли демонструвала сукню і проводжала дівчат.
Те, що в результаті з’явилось на телеекрані, сподобалось?
Були звісно переживання, щоб нічого не перекрутили, зайвого не додали від себе. Але результатом я залишилась задоволена. Шкода, що через брак ефірного часу, не все вдалось показати. Адже в нас був дуже цікавий викуп, зроблений в кілька етапів: нареченого зустрічав і пост ДАІ, і медсестри. Також все весілля грали шість виконавців живу музику, танцював колектив. Була продумана до деталей розважальна програма, організована прекрасною тамадою. Та й миття ніг тещі обрізали. Бо після гумових мама взулась у гарні шкіряні чобітки. А далі Вітя ставав на коліна, дарував квіти і після кожної говорив слова подяки.
У вашому випуску зробили своєрідне протистояння між традиційними весіллями і сучасними. В чому для тебе цінність українських звичаїв?
Я відстоювала і досі відстоюю думку, що традиції повинні обов’язково бути. Адже таке весілля – родинне, наповнене любов’ю та теплом. На відміну від вечірок в стилі бурлеску і тому подібне, в яких замість душевності – штучна театралізованість.
Які стосунки з конкурентками склалися після шоу?
Надто здружитись між собою не встигли, графік був шалений і на спілкування майже не залишалось часу поза зйомками. Зараз переписуюсь лише з одеситкою. Хоча під час проекту найкраще потоваришувала зі Світланою. Втім в кінці дуже розчарувалась в ній. Більше друзів знайшла серед знімальної групи, й досі підтримуємо зв’язок по телефону.
Якби повернути час назад, щось змінила б?
Абсолютно нічого:  жодного слова, жодного вчинку. Я старалась залишатись собою. Хто знає мене в житті, той впізнав і на екрані. Адже все одно стає зрозуміло, хто є хто, тому краще показувати себе справжнім.

Спілкувалася Леся КОНДРАТИК.


Немає коментарів:

Дописати коментар