четвер, 4 травня 2017 р.

«Єдиний всеукраїнський стрілецький день»
З 27 по 31 березня відповідно до плану територіальної оборони, затвердженого командувачем оперативного командування «Захід», на Рівненському загальновійськовому полігоні проводився «Єдиний всеукраїнський стрілецький день». Це робилося з метою відпрацювання практичних навичок у виконанні навчальних стрільб. До цього долучалося організаційне ядро підрозділів територіальної оборони, в тому числі й нашого району. Нагадаємо, такі підрозділи створені ще в 2014 році задля захисту стратегічно важливих об’єктів державного та місцевого значення.

У складі нашого підрозділу на полігоні побували голова райдержадміністрації Микола Петрушко, сільські голови, держслужбовці, представники громадських організацій та громадські активісти району, демобілізовані учасники АТО. Ці люди беруть активну участь у підготовці підрозділів територіальної оборони, сприяють військовим частинам та підрозділам Збройних Сил України, які виконують завдання в зоні АТО.
Для удосконалення навичок у володінні зброєю, набуття знань для надання медичної допомоги в екстремальних умовах та поводженню з мінно-вибуховими пристроями були залучені підрозділи імітаційно-підривної команди 233 загальновійськового полігону, громадська організація «Білі берети», активісти якої Тетяна і Юрій Тарасюки навчали особовий склад домедичної допомоги.
Ця поїздка була не екскурсійною, кожен спробував свої можливості та виніс максимум позитивного і корисного, відновив свої навички, необхідні для виконання завдань у складі підрозділу територіальної оборони.


Немає коментарів:

Дописати коментар