понеділок, 29 травня 2017 р.


























Розцвів сотнями вишиванок у четвер, 18 травня,  міський майдан. Найменшенькі дубровичани в національних одностроях з прапорцями утворили живий Герб України – Тризуб. Обабіч розмістилися також вбрані у вишиванки дорослі, в тому числі й  керівництво району та міста,  утворивши величезний суцільний орнамент. Всі гуртом заспівали Гімн України.Так  з нагоди Дня вишиванки в Дубровиці пройшов флешмоб «Тризуб – це Україна». Ми зазнімкували найменшу учасницю цього дійства – семимісячну україночку. Така крихітка, а вже – у вишиванці.

Флешмоб з нагоди такого дня пройшов і в Миляцькому НВК. Його гасло – «Вишивана Україна».

18 травня відзначали Міжнародний день музеїв!
За дорученням Віктора М’ялика, нашого благодійника, Віктор Кузін відвідав Дубровицький історико-етнографічний музей, щоб привітати господиню цього чудового закладу з професійним святом.

Від імені благодійника та від себе особисто Віктор Павлович вручив керівнику музею квіти та матеріальну допомогу. Ми також приєднуємося до вітань на адресу Наталії Гром і щиро зичимо їй успіхів у роботі, яка покликана берегти нашу пам’ять. Минуле – життєдайне джерело для майбутнього. Наш музей – чудова візитівка краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар