четвер, 4 травня 2017 р.

Чистоти нам усім:
у душах, домівках, ріднокраї

Генеральне прибирання перед Великоднем - гарна традиція. Світлими і затишними на Пасху неодмінно мають бути не лише наші душі, а й оселі, двори і вулиці. Як бджілки, провели початок квітня господині, а громада міста теж проявила себе в акціях прибирання територій.
Погодьтеся, чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. На світлинах моменти, які засвідчують, що небайдужість земляків робить нашу домівку, вулиці, Україну чистими, охайними та комфортними для всіх громадян!
Днями, до прикладу, долучилися  разом з школярами до прибирання працівники міської ради. Вони наводили чистоту неподалік костелу, прибирали вулицю, що веде до Горині.
Днем раніше ми зробили світлину поблизу Свято-Іуляніївського храму в райцентрі. Отець Ростислав разом з прихожанами порядкували обабіч церкви. Працювали з гарним настроєм і позитивними думками: вивезли вже струхлу деревину, саджали квіти, позагрібали і підмели. Знаємо, що таке прибирання пройшло біля всіх храмів району, бо Церква готується до Великодня не лише духовно. Як і всі ми.
У нас ще є дні, щоб  світлішими стали не тільки мрії, а світ довкола нас.
Любов Клімчук.














































Немає коментарів:

Дописати коментар