четвер, 13 січня 2022 р.

 




Ялинка горить – свята наближаються

 

Вже традиційно напередодні Дня Святого Миколая у Дубровиці засвітили головну ялинку громади. Ця гарна подія відбулася минулої п’ятниці, як надворі почало сутеніти. Сотні діток з батьками очікували цієї події. Звичайно, головні учасники дійства – саме хлопчики та дівчатка. А до них долучилися голова Сарненської РДА Олександр Кохан та міський голова Богдан Микульський. У своїх виступах очільники району та громади з приємним хвилюванням поздоровили всіх присутніх, всю Дубровиччину з прийдешнім святом Миколая та новорічними святами. І Олександр Сергійович, і Богдан Михайлович бажали дітям та їх батьками здоров’я, миру, добра, злагоди. Гарна концертно-розважальна програма зі Святим Миколаєм та його помічниками додала всім присутнім радості та усмішок.

І ось найочікуваніша мить: ялинка засвітилася преркрасним сяйвом ілюмінації. У Дубровиці вони переважно синього відтінку – теплого, затишного, ніжно-вечірнього.

До речі, дубровицькі новорічні красуні завжди милують очі своєю пишністю та красою. Вони гідно представляли район, а тепер громаду у конкурсних змаганнях на кращу ялинку області. А наші земляки, справжні патріоти рідного краю, активно підтримують у голосуванні своїх красунь.

Цьогорічна красуня, яка «господарює» на майдані Злагоди, виросла на подвір’ї дубровичанки Ніни Леонідівни Шиловець, по вулиці Миру. Посеред двору дозрівала ця неймовірна зелена Панна. Символічного тигра, який розташувався на гілках красуні, виготовили у центрі дитячої та юнацької творчості. Міська рада докупила ілюмінацій (на 15 тис. грн.), щоб оновити попереднє вбрання Майдану до Нового року.

Ялинка горить! Свята прийшли! Гуляйте з дітками, насолоджуйтеся відпочинком в центрі з друзями. Життя – це не тільки інтернет! Новий рік – це чарівний час. Час доброї казки та очікування дива, а ще – одне з найулюбленіших, радісних та душевних свят. Гарних змін нам у душі та в житті!

Люба КЛІМЧУК.

 

 

1 коментар:

  1. Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......

    ВідповістиВидалити