четвер, 13 січня 2022 р.

 









































Резиденція Святого Миколая почала діяти

у приміщенні міської бібліотеки

Прикметно, що першого дня, 14 грудня, на зустріч з Миколаєм завітали діти з найбільш вразливих категорій: сироти, напівсироти, діти з особливими потребами, вихованці інклюзивно-ресурсного центру. З великим захопленням вони оглянули «транспорт» (солом’яного оленя) та «санний парк» Святого, що причаїлися у дворі бібліотеки. Досхочу там нафотографувалися та наобнімалися із грайливим Тигреням – символом прийдешнього року. А згодом на кожну дитину чекала особиста зустріч із св. Миколаєм, добротний подарунок від нього (спонсором виступив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства, обласний депутат Віталій Сухович), частування від кумедного Зайченяти та Ельфа, які асистували Миколаю. Достатньо лишень було розповісти віршик чи заспівати пісеньку, або продемонструвати який інший свій талант, як Святий обдаровував малят. А оскільки всі вони були слухняними та творчими, то різочки нікому не знадобилися.

Завітав у резиденцію й міський голова Богдан Микульський, аби особисто запросити Святого Миколая на урочисте відкриття головної ялинки громади, що планується на 17 грудня. Богдан Михайлович також допоміг Святому Миколаю приймати діток, був захоплений їхніми талантами та вручив декілька подарунків. 

А резиденція продовжить свою роботу практично до самого Дня Святого Миколая. З 15 до 18 грудня, з 11 до 16 години, тут прийматимуть слухняних малят із їх листами та вручатимуть подарунки.

Детальніше можна дізнатися за телефоном 098-811-54-32, або особисто завітавши до резиденції за адресою: м. Дубровиця, вул. Воробинська, 9 (міська бібліотека).

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар