четвер, 13 січня 2022 р.

 

спільно відзначили професійне свято

 

Щорічно 15 грудня судова система України відзначає День працівників суду. З нагоди відзначення професійного свята в Дубровицькому районному суді відбувся урочистий захід із суддями та працівниками апарату суду, на який було запрошено і суддів у відставці.

 

Розпочала урочистості голова Дубровицького районного суду Ірина Оборонова, яка привітала колег, суддів у відставці та працівників апарату суду із професійним святом. Зазначила, що, працюючи в епоху безперервного реформування судової системи, ми гідно продовжуємо зміцнювати демократичні засади судочинства і залишаємось гарантами захисту прав, свобод та інтересів громадян. Побажала міцного здоров’я, родинного затишку, щоденного благополуччя та щастя на довгі роки.

До привітального слова долучилась суддя Катерина Отупор, яка побажала працівникам суду нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, творчої енергії, сил і наснаги.

Зі щирими словами вітання звернувся до присутніх керівник апарату суду Леонід Мазур, приділивши особливу увагу значущості кропіткої, злагодженої, невтомної, висококваліфікованої роботи працівників суду та подякував усім присутнім за мудрість, витримку і людяність.

Під час урочистої частини голова суду Ірина Оборонова нагородила працівників апарату суду за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, за сумлінну працю та з нагоди професійного свята: почесною грамотою Ради суддів України керівника апарату суду – Леоніда Мазура, грамотою Ради суддів України помічника судді – Оксану Мазур, оголошено подяку Ради суддів України старшому секретарю суду – Наталії Фурсович та секретарю суду Віті Нечай.

За сумлінну і бездоганну працю, проявлену ініціативу та старанність при виконанні покладених завдань, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівників суду нагороджено також: почесною грамотою  ТУ ДСА в Рівненській області судового розпорядника – Василя Богатька, грамотою ТУ ДСА в Рівненській області помічника судді Олега Легкого.

Крім того, Іриною Обороновою оголошено подяки голови суду суддям у відставці Зої Сидоренко та Володимиру Краську, а також працівникам апарату суду – за сумлінну працю, високий професіоналізм, за постійну готовність підтримати і допомогти колегам, та за досягнуті позитивні результати в роботі: секретарю судових засідань Аллі Вовкодав, помічнику судді Сергію Годунову, секретарю судових засідань Ользі Пінчук, секретарю судових засідань Катерині Катюсі, головному спеціалісту із інформаційних технологій Вадиму Конончуку, прибиральниці службових приміщень Наталії Клюйко. Суддя у відставці Зоя Сергіївна побажала, щоб повага людей стала найбільшою вдячністю за неупередженість та справедливість. Володимир Красько побажав завжди гідно нести честь судової гілки влади, щоб усі клубки важких справ розплутувалися легко, а також побажав усім здоров’я і щастя. Вітання з нагоди професійного свята пролунали на адресу працівників суду та суддів у відставці від працівників служби судової охорони Ігоря Янчарука та Яни Туровської, які висловили найщиріші вітання з професійним святом та подяку за чудовий колектив суду, в якому працюють, за взаєморозуміння та взаємодопомогу.

Приємним подарунком для присутніх стало відеопривітання з професійним святом від начальника ТУ ССО у Рівненській області Віктора Мороза.

Окрім того, чудовим подарунком для працівників суду від учнів 3-Б красу Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (кл. кер. Марія Ніка) стала власноруч зроблена листівка, приурочена до Дня працівників суду.

Приємним сюрпризом для працівників суду стало підготовлене Іриною Володимирівною дивовижне слайд-шоу «Пориньмо у спогади». Під час перегляду слайд-шоу у всіх присутніх усмішка, як веселка душі, не сходила з обличчя. Всі були приємно вражені і водночас захоплені, адже у пам’яті кожного промайнули ті уже давно забуті спогади та приємні моменти із нашого професійного життя.

По завершенню урочистості зроблено спільне фото на пам’ять.

Із сайту Дубровицького районного суду.

Немає коментарів:

Дописати коментар