середа, 12 січня 2022 р.

 







МИ СТОЇМО НА БОЦІ СВІТЛА

 

Днями відзначили низку свят, які по праву можна вважати всенародними – День волонтера, День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування.

Це свята всієї нашої громади, кожного її мешканця, свідомого українця. Їх відзначення є підтвердженням традиційних прагнень багатьох поколінь співвітчизників до волі та незалежності, становлення нашої державності, реалізації права кожного брати участь в управлінні державними справами на всіх рівнях, а тим паче на місцевому.

 Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною –  владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади. Саме тому наша армія жодного разу не була агресором, але завжди стійко стояла на сторожі рубежів держави та її незалежності.

Зараз перед нами постали серйозні виклики. Однак Україна їх переживала не раз і завжди долала випробування з честю. Бо ми стоїмо на боці світла, правди, з нами Бог, а отже й істина.

Упевнена, що тільки разом, спільними зусиллями, завдяки таким ініціативним та небайдужим людям, як наші волонтери,  представники органів місцевого самоврядування та захисники України ми зробимо все для того, щоб на всій території нашої Вітчизни запанували мир та злагода. Щоб наша благодатна земля врешті стала територією активного розвитку, розбудови та  процвітання, успішним прикладом поступу завдяки незалежності та реформ децентралізації.

6 грудня, у приміщенні Дубровицького будинку культури, відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Збройних Сил України, міжнародного Дня волонтера та Дня місцевого самоврядування.

Винуватців свята привітали міський голова Богдан Микульський, представник народного депутата Віктора М’ялика Віктор Кузін. Вони вручили цілому ряду земляків грамоти та подарунки. Окрім цього, були відзнаки і від Сарненської районної ради, і від оперативного командування ЗСУ «Захід». Зокрема,

Подякою депутата Верховної Ради В.М’ялика нагороджені: секретар міської ради Микола Годунко, начальник юридичного відділу Оксана Драган, діловод Селецького старостинського округу Світлана Кришталевич.

Грамотою Сарненської районної ради: головний спеціаліст юридичного відділу Марія Столярець, головний спеціаліст відділу земельних відносин Сергій Зіменок.

Грамотою Дубровицької міської ради: підполковник у відставці, ветеран військової служби, пенсіонер Міністерства оборони України Ігор Береговий, працівник ЗСУ, головний спеціаліст мобілізаційного відділення першого відділу Сарненського районного ТЦК та СП Олена Ревук, військовослужбовець ЗСУ, учасник бойових дій Василь Вінтюк.

Подяка оперативного командування «Захід»: волонтери – Світлана Правник, Сергій Столярець, Віктор Гумен, Михайло Лосік, Павло Голяка.

Немає коментарів:

Дописати коментар