четвер, 27 січня 2022 р.

 


«Учитель року-2022»:

бажаємо успіху землякам

На Рівненщині триває всеукраїнський конкурс «Учитель року-2022». Для участі у ньому зареєструвалися 76 педагогічних працівників області, з них 28 із Сарненського району. Змагатимуться за найкращих вчителі біології, інформатики, мистецтва та основ правознавства. Найпопулярнішою у 2022 році стала номінація «інформатика» подали заявки 33 учасники.

Вчителі проходитимуть такі випробуваннях, як: «Практична робота», «Творча робота», «Тестування», «Урок», «Фрагмент дистанційного уроку».

Переможці обласного етапу отримають премію у розмірі, орієнтовно, 15 тисяч гривень. Кошти закладені в Обласній програмі розвитку освіти. Крім того, освітянам, які здобудуть призові місця на всеукраїнському етапі, виплатять 65 тисяч гривень премії.

Дубровиччину у номінації біологія представляють: Марія Жакун із Залузького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів; Наталія Пінчук з Дубровицького НВК «Ліцей-школа». У цьому конкурсі найширше представництво педагогів з колишнього Дубровицького району у номінації «Інформатика»: це Тетяна Берестень з Туменського закладу загальної середньої освіти Висоцької сільської ради; Наталія Борсук з Лютинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів; Оксана Гладка з Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2; Катерина Жакун із Заслуцького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ»; Юрій Паламарчук із Дубровицького НВК «Ліцей-школа». У номінації «Правознавство» за звання найкращого боротиметься В’ячеслав Кедрук з Дубровицького НВК «Ліцей-школа». А Маргарита Голубовська з цього ж закладу змагатиметься за перемогу у номінації «Мистецтво».

Щиро зичимо успіхів нашим землякам. Це творчі, талановиті педагоги, за плечима яких великий досвід роботи та власні напрацювання у педагогіці. Нагадаємо, що цей конкурс проводиться на добровільних засадах серед педагогічних працівників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти за основним місцем роботи, які мають стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

Люба Клімчук.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар