четвер, 13 січня 2022 р.

 




З піснею та добром –

по життю

 

Надія Василівна Костючок зустріла свій ювілей 9 грудня. Цю мудру, щиру, творчу жінку шанують не лише у Бережках. За професією Надія Василівна – талановитий ветеринар, яка хоч і на заслуженому відпочинку нині, а людям у цій справі часто допомагає. За покликом серця наша героїня – учасниця колективу «Родінонька», який очолює Ганна Красько.

А передусім ця жінка – любляча дружина, мама та бабуся. Як жартує Надія Василівна, вона завжди вдячна чоловіку, який  щоразу відпускає свою дружину на репетиції та на виступи колективу. У творчості дуже важливе – розуміння рідних, підтримка таланту з боку люблячих людей. Адже як йдеш на концерт з гарним настроєм, то й співається з усієї глибини серця.

Ганна Семенівна Красько, розповідаючи про ювілярку, каже, що це передусім людина, на підтримку якої можна розраховувати в будь-якій ситуації. Надія Василівна щиро шанує односельців і почуття це взаємне. А співоча «Родінонька» – це вже давно одна творча родина. І кожен учасник колективу – незамінна квітка у чудовому букеті українських голосів. Надія Василівна своїм чистим, як джерельна вода, голосом, разом з іншими учасницями колективу підносить пісню українську аж до неба, пронизуючи серця слухачів.

З ювілеєм Вас, Надіє Василівно – людину чудового таланту і голосу. Бажаємо в творчості не знати меж, йти по життю красиво і радіти успіхам дітей та онуків. А головне – здоров’я!

Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар