пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

«Мамо, не плач. Я повернуся весною…»
6 грудня у районному будинку культури пройшли урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Наших захисників щиро вітали голова РДА Микола Петрушко та заступник голови районної ради Олександр Задорожний, міський голова Богдан Микульський та секретар виконкому Оксана Краглевич, колеги, рідні, друзі, земляки. Серед багатьох щирих слів найчастіше звучало сердечне «дякую». Дуже приємно було спостерігати церемонію нагородження військових, адже коли на сцені звучить «Служу народу України», то відчуваєш захист і опору в своїй державі.
По закінченню урочистостей попросила стати до спільної світлини рідних  наших дорогих хлопців, наших Захисників, які віддали життя за Україну.
В очах матерів, батька, дружини печаль і туга. Не виплачеш той океан сліз, який не міліє у серці. Для нас вони передусім Герої, а для рідних – перш за все люблячі рідні, які дарували посмішку, обійми, вітали з днем народження, ділилися радістю і проблемами. Переконана, що найважче сприйняти в серце реальність про те, що син чи чоловік не переступить рідної хати. Пісня у виконанні Степана Кравчука «Мамо, не плач» була, як крапля душевної втіхи, для цих сивочолих матерів і батька. Так хочеться вірити, що у небі сяють їх зорі. Треба вірити. Сяють зорі наших Героїв. Низький уклін вам, батьки!
Мамо, не плач. Я повернусь весною.
У шибку пташинкою вдарюсь твою.
Прийду на світанні в садок із росою,
А, може, дощем на поріг упаду...
Любов КЛІМЧУК.











Немає коментарів:

Дописати коментар