пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Соціальних працівників щиро привітав «Оберіг»
Минулої п’ятниці у районному будинку культури пройшли урочистості з нагоди Дня соціального працівника. У залі зібралися представники структурних підрозділів цієї важливої для громади сфери, їх друзі та підопічні, які прийшли привітати винуватців торжества. Щиро, тепло і задушевно сказали про фахівців галузі соціальної сфери голова РДА Микола Петрушко і заступник голови районної ради Олександр Задорожний. Вони побажали їм доброго здоров’я і подякували за почесну, нелегку працю. Чимало наших земляків було відзначено владою за професіоналізм та відданість своїй справі.

За добросовісну працю, постійне і багатогранне піклування про мешканців відділення, за гуманізм і проявлене милосердя, моральний і професійний потенціал, вагомий особистий внесок  в розвиток сфери соціального захисту почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено цього дня колектив працівників відділення стаціонарного догляду Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), завідувач відділення Рожко Оксана Георгіївна.
За сумлінну працю, ініціативність та професіоналізм, вагомий особистий внесок в розвиток сфери соціального захисту населення, за бажання і спроможність бути корисним людям почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради було відзначено працівників сфери соціального захисту населення з наданням грошової винагороди: Адамчук Олену Василівну - головного спеціаліста Дубровицького відділу Зарічненського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, Белелю Емілію Петрівну - провідного фахівця районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Бернацького Юрія Юрійовича - заступника начальника управління соціального захисту населення, Вабіщевич Людмилу Віталіївну - соціального робітника районного територіального центру соціального обслуговування громадян (надання соціальних послуг), Мелещук Тетяну Василівну - діловода управління соціального захисту населення, Позняк Олену Вікторівну - головного спеціаліста служби у справах дітей, Стельмаха Олега Івановича - провідного інженера з комп’ютерних систем районного центру зайнятості, Філіц Ріту Станіславівну - начальника Дубровицького відділення Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Рівненській області.
Грамоти облдержадміністрації з нагоди професійного свята отримали: Годунко Світлана Миколаївна - зав. сектором опіки та піклування служби у справах дітей; Жакун Володимир Іванович – директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. А відзнакою Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагороджено заступника директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ващишину Людмилу Сергіївну. 
Особливий подарунок отримали цього дня працівники соціальної сфери району. Їх приїхали привітати люди, які дуже відчувають підтримку соціальних працівників і без їх турботи не уявляють свого життя. Цікавим, змістовним і дуже щирим був концерт самодіяльного ансамблю народної пісні обласної організації Українського товариства сліпих, виступ якого відбувся завдяки спонсорській підтримці благодійного фонду Василя Яніцького «Наш край».
Дуже хвилювалися учасники ансамблю, як їх сприймуть у нашому місті, чи догодять вони виступами глядачам. Хочу підкреслити, що нам дуже сподобалися всі концертні номери. Гарні слова на адресу учасників ансамблю сказали Людмила Берестень, Наталія Мозоль, Олена Лобзун та інші земляки, щиро дякувавши за пісні, гумор, поезію.
 Голова правління Рівненської обласної організації УТОС Любов Боровська нагородила грамотою народного депутата України Василя Яніцького, наших голів районної ради та райдержадміністрації Миколу Кухарця та Миколу Петрушка, міського голову Богдана Микульського, активного помічника організації Сергія Бензюка. Пані Любов розповіла про свята та будні обласного УТОСу, подякувала всім за теплий прийом.
Дорогі «оберегівці»! Спасибі за те, що приїхали у місто, співали і декламували, запалили у нас енергію до життя, змусили задуматися над цінностями цього світу…
    Ви чудові не лише своїми голосами і харизмою, а й своїми душами. Не все бачите очима, але душею можете осягнути весь світ довкола себе і людські характери. Подяка вам від глядачів за приїзд. Знаємо, що для вас це була непроста дорога, бо ми, геть здорові і добре зрячі, іноді нарікаємо на складну дорогу до області. Хай вам ще довго і гарно співається у цім світі.


Любов КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар