пʼятницю, 25 січня 2019 р.


БІЛЬШЕ ТРЕТИНИ ДЕПУТАТІВ
НЕ З’ЯВИЛОСЯ НА СЕСІЮ
За рекордно короткий термін – менше однієї години – депутати районної ради розглянули 17 питань, що виносилися на 27 сесію районної ради. З введенням в дію автоматизованої системи для голосування робота пленарного засідання стала оперативнішою. Можливо, правда, на цьому пленарному засіданні й завдяки тому, що участь в роботі сесії брало зовсім мало депутатів – тільки 21 з 34 обраних.

Всього цього разу депутати розглянули три програми чи зміни до них (енергоефективності, збереження архівних фондів ліквідованих підприємств району, фінансової підтримки центру надання адміністративних послуг). До слова, виступ очільниці цієї установи С.В. Крижик про проблеми в забезпеченні громадян правом на доступні послуги викликав жваве обговорення і в наступному році депутати вирішили вивчити роботу всіх наявних в районі ЦНАПів більш детально.
Прийняли депутати рішення щодо передачі шкільного автобуса з Великоозерянського до Трипутнянського НВК, а також приміщення друкарні, де базується наша редакція, з її балансу на баланс КП «РеМІКЦ».
Було розглянуто п’ять проектів рішення – по два на окремі ділянки в Туменській та Великоозерянській, одну – в Бережницькій сільських радах – про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельних ділянок, що передаються в оренду.
Зтвердили депутати план роботи районної ради на перше півріччя наступного року. За пропозицією депутата Г.П. Пінчука, в числі перших заслухають звіт відповідних служб про стан ремонту доріг та мостів на території району.
Було внесено також деякі зміни до районного бюджету (в т.ч. за рахунок субвенції з бюджетів Берестівської, Селецької, Висоцької сільських, Дубровицької міської рад виділено кошти на придбання інсуліну) та регламенту районної ради.
Також депутати прийняли звернення до Регіональної філії «Львіської залізниці» про недопущення закриття вантажних станцій «Дубровиця» та «Удрицьк».
Людмила РОДІНА.


Немає коментарів:

Дописати коментар