пʼятницю, 12 квітня 2019 р.


Подарунок для
доньки Героя

Днями разом з волонтерами Світланою Правник та Валентиною Подик ми провідали Христинку Борсук, красунечку із Лютинська, доньку загиблого захисника Івана Борсука. Передали Христинці подарунок від польської організації «Ініціатива героям Майдану» та рівненських волонтерів.
Світлана Леонідівна від імені своєї волонтерської команди побажала Христинці здоров’я та приємних подій у житті. Вона зазначила, що подарунок та коляда – це гарна нагода додати у життя дівчинки позитиву. Було приємно дивитися на усміхнену дівчинку, яка із зацікавленням розпаковувала подарунки. У коробці були різні смаколики та дуже стильна сучасна лялька.
Христинка розповіла про друзів: у школі має їх багато, з усіма красуні цікаво спілкуватися. Найулюбленіший предмет - малювання.
«Часто згадую тата і дуже за ним сумую», зізналася донька Захисника. А в оченятах читалися якісь особливі, невимовлені дитячі почуття.
Військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади Іван Борсук помер 8 липня минулого року в Харківському військовому госпіталі від отриманих в зоні ООС ран. Він отримав поранення під час обстрілу українських позицій 29 червня 2018 року в районі населеного пункту Попасна Донецької області з боку найманців Росії, які використовували РПГ і стрілецьку зброю.
Візит волонтерів став промінчиком сонечка для доньки Героя.
Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар