пʼятницю, 12 квітня 2019 р.


«На веселій вулиці»

Різнобарвно, яскраво та весело було у центрі міста минулого вівторка.
2 квітня, в Міжнародний день дитячої книги, у Дубровиці  пройшов районний фестиваль дитячої книги «На веселій вулиці». Організатори цього цікавого дійства – працівники комунального закладу «Дубровицька централізована система публічно-шкільних бібліотек», свято пройшло за фінансової підтримки відділу культури і туризму Дубровицької РДА.
Мета фестивалю – збереження та популяризації найкращих надбань дитячої літератури, стимулювання творчої активності, спонукання до розуміння прочитаного. У яскравому святі взяли участь 45 казкових героїв. Діти одягнули гарні костюми і залюбки вжилися у ролі своїх персонажів. З нагоди фестивалю працівники бібліотек організували книжково-ілюстративну виставку «Тут хтось чекає казку і вірить в чудеса». Вона демонструвала різнобарв’я друкованого слова. У парку, поруч з районним будинком культури, красувалися на полицях різноманітні книжки.
Протягом дня діяла вільна фотозона «Світ дитинства», всі мали можливість сфотографуватись та роздрукувати безкоштовно світлини у бібліотеці. Було проведено майстер-класи «Паперове букле», проводились вікторини «Вгадай героя» та різноманітні конкурси серед казкових героїв, діяла безпрограшна лотерея. Викликали інтерес голосні читання казок поруч з дідом Панасом на галявині в парковій зоні міста. Всі учасники фестивалю отримали дипломи, пам’ятні призи та солодощі.
Спасибі бібліотекарям нашого району за цікаве і змістовне свято, насправді атмосфера тут була дуже дружелюбна та особливо позитивна.
Люба КЛІМЧУК.


Немає коментарів:

Дописати коментар