пʼятницю, 12 квітня 2019 р.


ВИРІШУВАЛИ КОЛЕГІАЛЬНО

На засіданні колегії при голові райдержадміністрації, яке відбулося 28 лютого, йшлося про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та райдержадміністрації у другому півріччі минулого року; обговорювалися звіти керівників комунальних некомерційних підприємств «Дубровицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Дубровицька центральна районна лікарня».

У довідці про стан виконавської дисципліни проаналізовано реагування на документи влади всіх рівнів, вжиття конкретних заходів із забезпечення їх реалізації, підвищення персональної відповідальності державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування за виконання покладених на них обов’язків. Зокрема рекомендовано Лютинському сільському голові В.В. Борсуку терміново налагодити діловодство у виконкомі сільської ради. Через об’єктивні причини в цій сільській раді дещо послабили контроль за виконанням розпорядчих документів, тож на пропозицію члена колегії А.Є. Кулика її виконкому буде надано методичну роз’яснювальну допомогу. Іншим же слід також більше уваги веденню діловодства, адже за кожним папірцем – чиясь людська доля.
Заслухавши звіти головних лікарів, члени колегії визнали їх роботу задовільною. Приємно констатувати, що уже більше 85 відсотків населення уклали договори з сімейними лікарями. Зараз на часі – покращення інформаційного та матеріально-технічного забезпечення Дубровицького центру ПМСД з метою впровадження телемедицини. Серед побажань, які висловили на засіданні колегії, забезпечення більш комфортних умов для прийому пацієнтів сімейними лікарями; подальше розширення забезпечення лікарськими засобами згідно з урядовою програмою «Доступні ліки» та «Пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок ЧАЕС»; забезпечення населення своєчасною доступною сучасною висококваліфікованою медичною допомогою та покращення якості профілактичних медичних послуг з метою раннього виявлення захворювань тощо.
Людмила РОДІНА.


Немає коментарів:

Дописати коментар