пʼятницю, 12 квітня 2019 р.


Робити світ затишнішим
У душевному, щирому форматі пройшло у Дубровиці відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. У районному будинку культури зібралися минулого тижня люди, які роблять життя наших краян більш комфортним. Це працівники комунальної служби міста (керівник Віктор Садовський), колектив КП «Міськводоканал» (Микола Стовба), КП «Будинкоуправління» (Сергій Столярець), готелю «Дружба» (Лідія Голяка), КП «Ринок» (Юрій Лосік), КП «Теплосервіс» (Григорій Шах), приватні підприємці та колективи, які надають у місті побутові послуги.

Відкрив захід талановитий Олександр Лавор, який виконав патріотичну пісню про Дубровицю. Голова РДА Микола Петрушко,  заступник голови районної ради Олександр Задорожний, міський голова Богдан Микульський щиро подякували колективам служб за важливу та потрібну для людей роботу, вручили грамоти облдержадміністрації та обласної ради, райдержадміністрації та районної ради, міської ради працівникам вищезгаданих служб та підприємств. Микола Стовба та Сергій Столярець зазначили, що навіть скромне людське «дякую» важливе для тих, хто щоденною працею робить Дубровицю більш чистою, затишною, комфортною. Керівники будинкоуправління та міськводоканалу від імені колективів подякували міській раді за організовані урочистості. Працівники культури підготували для винуватців урочистості гарні концертні номери. Свою поезію прочитав на заході Анатолій Степанович Кот, ветеран праці, колишній комунальник.
В переддень професійного свята зробила у центрі міста дуже символічну світлину. На ній комунальники, які власне прибирають наше місто.
Ці люди люблять своє місто зранечку. Доки ми спимо, вже, як бджілки, трудяться, роблячи Дубровицю ошатною і чистою! Вони не бояться дощу, снігу, вітру. Вони не нарікають на нашу недбалість і невихованість, бо після спільних свят прибирання, як кажуть, тьма. Я ніколи не чую від них скарг на місто, людей чи Україну.
Ці люди Україну роблять кращою самотужки, рівняймося на їх любов до Вітчизни. Любімо Україну своїм вкладом у її розквіт!
На фото: Тамара Василівна ПЕТРОВИЧ, Галина Степанівна АНДРІЄВСЬКА, Ганна Михайлівна КОНОНЧУК, Валентина Степанівна ВЕЛИЧКО, Володимир Петрович МІНДЕР. До речі, в день, коли робила світлину, якраз виповнилося 10 років, як Володимир Петрович прийшов працювати у комунальну службу. Щастя всім вам, шановні земляки!


Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар