пʼятницю, 12 квітня 2019 р.



Струни її серця

У народі кажуть, що поезія – це музика душі. А коли душа не байдужа до світу, то неодмінно хочеться поділитись своїми думками та почуттями з ближніми.
«Струни мого серця» – така назва у збірки Наталії Ярмошевич, яка нещодавно побачила світ. Свою поезію та пісні презентувала наша талановита землячка у центральній районній бібліотеці минулого тижня. Читацька зала закладу була переповнена: колеги, друзі, рідні прийшли послухати Наталію Ярмошевич. Секретар міської ради Микола Годунко підкреслив, що Дубровиця пишається людьми, які несуть у цей світ прекрасне. Саме такою є Наталія Ярмошевич – творчою, трудолюбивою, цілеспрямованою.
 У залі було багато бібліотекарів, зрозуміло, що людям цієї професії важливо знати творчість місцевих авторів, щоб рекомендувати такі збірки своїм землякам. Презетація пройшла, як кажуть,  на одному подиху. Кожен знайшов для себе родзинку у творчості талановитої землячки.
Слова. Як багато вони змінюють у людських життях. Словом можна подарувати надію, розповісти про найпотаємніше, подарувати щастя, освідчитись у коханні. Коли такі слова співають, вони здобувають у стократ більшу силу! Саме цією силою й ділилася з усіма Наталія Ярмошевич.
Щоб не бути багатослівною, подаю кілька відгуків про цю творчу зустріч з «Фейсбук».
Іван Кушнір: Наталко, дякую за велике естетичне задоволення від творчої зустрічі. Твої твори і пісні - бальзам на душу. Успіхів!
Тетяна Галушко: Я щиро радію за колегу по перу! Прекрасні вірші, що надихають творити! А голос гітари і виконавиці просто заворожують! Вітаю, і так тримати!
Tетяна Коржик: Наталю, дуже сподобався захід! Пиши, твори... Запрошуй ще на презентації нових книжок.
Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар