пʼятницю, 3 серпня 2018 р.


  У лікарню знову з допомогою

Всі знаємо, в якому вкрай непростому стані зараз перебуває медична галузь України, нашого району зокрема. Недофінансування торкається всіх ланок медицини. «Допомагати цій галузі - це підтримувати націю, яка має бути здоровою», - каже Віктор М’ялик. Всі прагнемо змін у лікарнях, бо ж хочемо, щоб про нас там дбали якнайкраще. Не тільки держава має вболівати за медичну галузь, а й громади, благодійники, просто небайдужі люди.
У нашому районі в лікарню вже четвертий раз надійшла підмога медикам від Віктора Ничипоровича М’ялика. Це якщо казати про гуманітарний вантаж, бо було ще й окреме сприяння у ремонтах у закладі. Раніше завдяки турботі Віктора М’ялика доставляли у Дубровицьку ЦРЛ ліки, перев’язувальні матеріали, функціональні ліжка тощо. А минулого тижня медики отримали сучасні гарні халати. Хай цей спецодяг прислужиться нашим лікарям, медсестрам, молодшому медичному персоналу. Спокійної роботи всім і здоров’я! Разом з міським головою Богданом Михайловичем Микульським ми поспілкувалися з нашими лікарями, визначили, які напрямки допомоги сьогодні найактуальніші.
Благодійникові наші медпрацівники передали теплі слова подяки за турботу про нашу районну галузь медицини. Будь-які зміни починаються з нас!
Віктор КУЗІН.

Немає коментарів:

Дописати коментар