пʼятницю, 3 серпня 2018 р.


«А ми, дівчата із Бережок, співаєм, наче солов’ї…»
Такою вітальною піснею у вівторок віншували наші аматори сцени мешканців сусідньої країни Білорусь. 
На запрошення відділу культури Столінського виконавчого комітету взяти участь у святковій програмі з нагоди Дня незалежності Республіки Білорусь та Дня міста Столін відгукнувся народний аматорський ансамбль народної пісні «Родінонька» на чолі з керівником Ганною Красько.
І хоч «не святкова» погода з самого ранку не надихала на спів, та бережчани були налаштовані рішуче. Після урочистостей, нагородження і величної ходи представників місцевих сіл та підприємств, в рамках святкової програми ансамбль «Родінонька»  подарував гостинним сябрам свій 30-ти хвилинний виступ.
Хмари, холод та дощ не стали на заваді. Активно  працювали учасники ансамблю на сцені, тому глядачі та слухачі радо підтримали виступ «Родіноньки» та подарували їм гучні оплески.
Творчо та самовіддано підішли учасники колективу до вибору репертуару. Серед низки українських пісень, а виконані були і веселі, і ліричні, сороміцькі й жартівливі, прозвучала і білоруська народна про коваля.
Гордо і велично народний аматорський ансамбль народної пісні «Родінонька» із с. Бережки представив наш район та Україну.
Відділ культури і туризму РДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар