пʼятницю, 31 серпня 2018 р.


* Акценти
На Дубровиччині з’явився ще один храм
Цього тижня в районі знову зустрічали митрополита Анатолія. Він вчергове приїхав з гарною місією – для освячення новозбудованого храму. Відтепер прихожани Узлісся відпочиватимуть душею та молитимуться у церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.
Владика заклав мощі священомученика Анастасія, диякона Києво-Печерського, у святий престол. У новому храмі відслужили першу службу Божу.
Після літургії митрополит Анатолій привітав парафіян з храмовим святом. А меценатів, які долучились до зведення святині, відзначив церковними нагородами.

Осучаснили електропідстанцію
У селі Шахи  оновили обладнання на підстанції 35 кВ. Це дозволить енергетикам підключити ще дві лінії 10 кВ в районі. Про це повідомили в прес-службі «Рівнеобленерго».
Ремонт на підстанції тривав чотири місяці. За цей час працівники Дубровицької бригади служби підстанцій замінили розподільчі пристрої в комплекті з вимикачами 10 кВ, встановили новий трансформатор, налагодили нові захисти ліній і силового трансформатора. Під час робіт враховувалася і необхідність підвищення безпеки обладнання – нині воно перебуває у окремому зачиненому приміщенні.

Висоцький лісоруб – один з найвправніших
Нещодавно в Клеванському лісгоспі відбулися чергові змагання «Лісоруб-2018». Представники 15 лісогосподарських підприємств  Рівненщини змагалися у п’яти етапах конкурсу. Свою вправність лісівники показували у специфічних для цієї галузі вміннях: звалюванні дерев, обрізці гілок, розкряжуванні деревини. В результаті конкурсант від ДП «Висоцький лісгосп» Володимир Савич здобув «лісорубську» бронзу. Першість завоював звалювальник Зарічненського лісгоспу, друге місце здобув лісівник з Березнівського району.

Немає коментарів:

Дописати коментар