четвер, 1 вересня 2016 р.

КВІТКОВИЙ «СТАРИЙ БАНК»



Якраз напередодні дня підприємця, на Успіння Пресвятої Богородиці, гарний подарунок рідному місту піднесли власники ресторанного комплексу «Млин» Оксана Соя з чоловіком Сергієм та їх діловий партнер Геннадій Радченко. При чому дарунок цей – дуже доречний та естетично привабливий: власним коштом ці підприємці побудували автобусну зупинку «Старий банк» з двома квітковими павільйонами, окремо для живих квітів і композицій та вазонів. Окрім того, поміняли огорожу біля самого закладу та близько семисот квадратних метрів тротуарної плитки навколо нього.
«Затрати, звичайно, понесли чималі. Але, сподіваємося, матимемо від цього лише зиск, –ділиться власниця «Млина» Оксана Соя. – По-перше, збільшили площу паркувальних місць біля самого ресторанного комплексу, відкрили під’їзд до закладу, ну й само-собою поліпшили його естетичний вигляд – тепер вся територія витримана в однаковому стилі, в спільних тонах.  Коли мені міський голова Богдан Микульський запропонував ідею допомогти місту, побудувавши сучасну та комфортну зупинку, скомпонувавши її з тимчасовою спорудою, в якій організувати продаж квітів, спочатку навіть не хотіла про це думати. Проте, «переваривши» цю думку, вхопилася за її раціональність. У «Млині» організовується левова частка торжеств, незмінним атрибутом яких є квіти. Тому в паралельному квітковому бізнесі вбачаю не стільки додатковий заробіток, як зручності для клієнтів. Адже квіти можна буде навіть замовити дистанційно, щоб привітати з якоюсь нагодою дорогих та милих серцю людей. Вже працюватиме й адресна доставка. Наша флорист, яка, до речі, має досвід роботи в столичному квітковому магазині, запропонує на вибір кілька квіткових композицій або ж  якийсь спеціальний пам’ятний сувенір, щоб зробити для людини свято по-справжньому неповторним. Букети представимо на різні смаки та купівельну спроможність».
Як годиться, кожна добра справа освячується молитвою. Отець Данило, благословляючи, дуже влучно підмітив: «Завдяки нашим людям невпізнанно змінюється Дубровиця. Набирає обрисів європейського містечка, де все робиться для блага людей. Гарну боголюбиву справу зробили подружжя Сой та Геннадій Радченко. Комфортна зупинка, що слугуватиме прихистком для подорожуючого в спеку, дощ чи стужу, освітлена вночі – це прояв любові до людини, а отже прояв любові до Бога.
Сьогодні міський голова перерізав символічну стрічку відкриття на цій зупинці недаремно. Бо міська влада таки сприяє всім охочим змінювати наше місто на краще. Й бажаю Богданові Микульському, щоб незабаром в його кабінеті з’явився цілий стенд з подібними стрічками з міських новобудов. Це ж найкраще земне призначення – залишити по собі гарний слід».
Своєю чергою міський голова Богдан Микульський подякував підприємцям за ініціативу та креативність у її втіленні. «Мрію, що весь райцентр прибрався подібними зупиночками-павільйонами, де дубровичани та гості міста могли почуватися безпечно та комфортно. Дуже хочеться доглянути достойно й міські кладовища, теж вистелити їх гарними зручними доріжками, як це зробили в парку. Не все зразу, але є бачення, як змінити Дубровицю, а головне є охочі допомогти міській владі в цьому».
За традицією, закінчилося відкриття невеличким фуршетом, організованим власниками прямо в квітковому павільйоні. А першим покупцем, розповіла пані Оксана, був чоловік. Ще в суботу, пізно ввечері, коли павільйон тільки заповнювали квітами, до нього завітав солідний дядечко. Попросив дівчат продати букетик для дружини, два місяці був на заробітках, тож хотів потішити кохану привабливим сюрпризом. Що ж хай з його легкої руки й бізнес процвітає, а інші чоловіки не забувають час від часу радувати своїх половинок квітами.
яна хрисанфова, студентка.



Немає коментарів:

Дописати коментар