пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Що чекає на Україну та світ у 2016-му?

Астролог Влад Росс розповів виданню «Обозреватель», коли закінчиться війна в Україні,
що чекає на нашу країну і сусідів. Що нового приготували для українців зірки?

(Прогноз зроблений у січні 2016 р.).
Про війну
Нинішнє перемир’я – остаточне. Війни вже не буде. Ще будуть поодинокі обстріли, ще працюватимуть диверсанти, зберігатиметься напруга на кордоні.

Про Донбас
Поки живий Путін, доти Донбас залишатиметься українським Придністров’ям і перестане ним бути лише тоді, коли Путін покине президентське крісло.

Про Путіна
У нього будуть серйозні випробування в 2017 році. Щось схоже на переворот, у ході якого Путіна скинуть з «престолу». Скоріше за все, це трапиться наприкінці 2017 року. І саме тоді в Україні з’явиться реальний шанс повністю повернути собі Донбас. Це підтверджується давнім пророцтвом, згідно з яким два бики почнуть воювати (а символ України – Телець, Бик, що жує) – і західний Бик переможе в цій війні. Як бачимо, це пророцтво починає збуватися.

Про Україну
Це буде рік харизматичних лідерів, бо ми входимо в рік Вогняної мавпи. А Мавпа – велика інтелектуалка. Вона любить гру. Вона – творча особистість. Ми всі чекали, коли ж у нашій країні з’являться нові політики. Так ось, у 2016 році дорога для них буде відкрита. З’являться абсолютно нові партії, нові люди у Верховній Раді. Нинішній парламент приречений. День заснування нашої державності вважають 24 серпня 1991 року. І якщо подивитися на гороскоп країни, створений на основі цієї дати, неважко помітити, що Марс – планета війни, конфліктів – входить в гороскоп України у лютому. І повірте, мова не про сварку Авакова з Саакашвілі. Все буде значно брудніше. І, як результат, дострокові парламентські вибори.

Про Крим
З Кримом все гірше. Ще коли конфлікт тільки починався, я попереджав, що Крим ми ніколи не повернемо. Ви будете сміятися, але Крим може стати турецьким. Ми стали свідками конфлікту між Росією та Туреччиною. І просто так він не закінчиться. Протягом останнього десятиліття я всім своїм клієнтам радив, щоб вони продавали землю в Криму, у кого вона була. І в жодному випадку не купували там нерухомість. Багато хто з них проігнорував мої поради, і зараз у них все забрали. А Крим сам себе поховав.

Про Росію
Росія розпадеться на багато частин. Спочатку на три складові, а потім на ще більше. В кінцевому підсумку європейська частина Росії може приєднатися до України. З’явиться міцна держава в західному Сибіру. І там зародиться нова релігія – релігія вогню. Прийде новий месія. Центром нової держави, скоріше за все, стане Новосибірськ.

Про теракти
Я не раз цитував пророцтва Нострадамуса, попереджав, що будуть теракти у Франції. І ці пророцтва, як відомо, збулися. Я ще влітку писав про небезпеку терактів у Франції та Бельгії. У Бельгії змогли їх попередити, а у Франції – ні. Я тоді, до речі, радив не літати до Єгипту і теж, виявилося, мав рацію. В Україні терактів не буде. Наступний рік у нас благословенний, спокійний.

Про вибори
Восени я прогнозую парламентські вибори. Прийде технократичний уряд. Дуже гарні шанси очолити уряд у Тельця. Це може бути Наталя Яресько, можливо, якийсь інший Телець. А восени будуть дострокові парламентські вибори. Навіть смішно про це говорити, але принаймні зірки до цього схиляються. З іншого боку, після виборів уже всі остаточно зрозуміють, що олігархи не будуть користуватися результатами революцій – як це було в 2004-2014 роках. До влади нарешті почнуть приходити не ті люди, які користуються зміною режиму, не олігархи. Адже сьогодні при владі, на жаль, все ті ж олігархи. Той самий Порошенко, Аваков, Яценюк, Коломойський… Всі вони – мільйонери, мільярдери.

Про Яценюка
Я пророкував, що до кінця року він не досидить. І тут приїхав його американський покровитель, який його залишив, - Байден. До чого схиляються зірки? Відбувається потужне протистояння Сатурна в Стрільці. Яценюк – Близнюк за гороскопом. І тут – повне протистояння цієї планети до нього. А Сатурн – планета повільна. Вона протягом року-двох наїжджає на аспект зняття Яценюка з посади. І взагалі, я впевнений, що Яценюк буде при владі до свого 42-річчя. А після не тільки втратить посаду, а й взагалі піде з політики. Можливо, навіть емігрує.

Про Саакашвілі
Він робить все для того, щоб у структурі влади були зміни, щоб були нові парламентські вибори. І в результаті цих виборів він зі своєю групою людей прийде до влади. У нього навіть будуть всі шанси восени 2018 року очолити Кабмін. Але тільки після перевиборів. Його політична партія займе лідируюче місце. «Самопоміч», до речі, теж багато голосів набере. І скоріше за все, блок Саакашвілі, «Самопоміч» і Блок Петра Порошенка створять нову коаліцію в новому парламенті.
Я дивився гороскоп Саакашвілі. Він до речі, народився 21 грудня – в один день зі Сталіним. Тому він повністю може відображати його політику. Він більше ніколи не повернеться до Грузії і буде до кінця життя в еміграції.


Про іноземців при владі
Це – зло. Зло, з яким на початку доводиться миритися. Ту ж російську державність заснував Рюрик, слов’яно-балт. І якби не він – ні Росії, ні росіян не було б. Дещо схоже відбувається і зараз. В нинішньому становищі України іноземці при владі – це зло. Але зло необхідне на цей час. Отже, треба бути вдячними, що вони у нас є.

Про Порошенка
У нього були дуже погані знаки. Пам’ятаєте інавгурацію? Спочатку була гвинтівка, тоді впала людина. І от у 2016 році висока ймовірність замаху на здоров’я і життя Петра. Це не дуже вдалий для Порошенка рік. А так, якщо його не приберуть фізично, він усидить на своєму кріслі і нічого з ним не буде.
Пам’ятаєте, на Януковича упав вінок? У результаті – смерть його влади і сина. На інавгурації перед Януковичем зачинилися двері. Я ще тоді писав, що, мабуть, перед ним зачиняться двері України і він буде змушений емігрувати. Так і трапилося. Знаки працюють, хто б там що не казав.

Про наступного президента
Я завжди говорив про те, що можна недооцінювати Білу Даму. У нас є така Дама, яка зберегла всі шанси стати президентом навіть після того, як відсиділа у в’язниці і на ній всі поставили хрест, думаючи, що вона ніколи не воскресне. Такі ж шанси є у Віталія Кличка. Це політик, який не є олігархом. Усі кияни бачать, що в Києві щось робиться. Чимало хто зрозумів, що Кличко може бути ключовою фігурою на виборах.
Одне можу сказати точно – жодних шансів стати президентом немає у мера Львова. Я не бачу в його карті народження, що він може стати президентом.

Про катастрофи
Я побоююсь техногенної катастрофи. Це те, на що нам варто звернути увагу. Якщо вона трапиться, то трапиться на Запорізькій АЕС. Я ще в 2015 році попереджав, що там можуть бути проблеми. Так і сталося – то один блок закрили, то інший. Слава Богу, що нічого серйозного, але цю станцію треба закрити. Що стосується всього іншого, це буде більш-менш спокійний рік.

Поради українцям на 2016 рік
Найголовніше – у цьому році треба відділятися. Можна організувати незалежний бізнес, нікому не вірити, сподіватися тільки на себе. Це рік, коли треба працювати над своїми можливостями. Мавпа – завжди мудра, артистична, геніальна.



Немає коментарів:

Дописати коментар