четвер, 1 вересня 2016 р.

Утверджують дубровиччину в спорті
Футбол

Традиційно 24 серпня до Дня Незалежності України в нас проходить міжнародний турнір з футболу серед ветеранів. Цього  року до на нас на свято прибули друзі – суперники з Сарненського району та Столінського району Республіки Білорусь. Після урочистого відкриття змагань, де командам-учасницям було вручено короваї від гостинних дубровичан, а вокальне тріо «Мелодія» у складі Петра Паська, Анісімова Олега, Лавора Олександра подарувало спортсменам чудову пісню, почалися баталії на футбольному полі. Першими зустрілися наші білоруські сусіди та команда сарненського району, в цьому поєдинку з рахунком 2-0 перемогу здобули столінці. Після невеличкого відпочинку господарі поля зустрілися з сарненцями, у підсумку матч закінчився з результатом 2-1 на користь дубровичан. Отож 3 місце посіла команда ветеранів Сарненського району.
Заключна гра турніру між дубровичанами та столінцями мала визначити переможця змагань. У першому таймі гості більше володіли ініціативою, що і вилилось у два забиті м’ячі. Після перерви, внісши корективи у свою гру, дубровицькі ветерани перехопили ініціативу. Захист білорусів почав давати тріщини - у підсумку 2:2, але цей результат влаштував команду гравців з дружньої Білорусі, які посіли 1 перше місце, срібні нагороди дісталися господарям змагань.
Подяки від управління освіти, молоді та спорту РДА були вручені Дашуку Миколі Павловичу (Дубровицький район), Бахну Віктору Калениковичу (Сарненський район), Мілешину Василю Васильовичу (Столінський район).
Кращими гравцями змагань стали: Яцута Олег (Дубровицький  район ), Белявський Валерій (Сарненський район), Пилипчук Володимир (Столінський район).
Учасники змагань висловлюють подяку за організацію в проведенні турніру управлінню освіти, молоді та спорту РДА, Дубровицькій федерації футболу, Дубровицькому та Висоцькому держлісгоспам, приватним підприємцям Коржику Івану, Гладкому Геннадію, Колотуші Івану, Яцковцю Ігорю, Борсуку Анатолію, Велінцю Павлу.

Шашки

Цього ж дня було проведено II етап кубку району з шашок. Парк центру позашкільної освіти гостинно прийняв учасників змагань. У змаганнях  взяли  участь  шашкісти з Дубровиці , Берестя, Жадені та юні гравці НВК «Школа-ліцей» м.Дубровиця. Напружена боротьба тривала за кожною дошкою протягом 7 турів змагань. За підсумками змагань переможцем став Вишневський Іван (Жадень) з результатом 5,5 очка, 2 місце - у дубровичанина Музики Віктора. Бронзовим призером став так само дубровичанин Ткачук Андрій, який набрав 5 очок. Учасники турніру висловлюють подяку за організацію змагань управлінню освіти, молоді та спорту та центру позашкільної освіти.
Шахи

28 серпня в смт. Володимирець відбувся черговий етап  чемпіонату району з шахів, присвячений Дню селища. Для участі в змаганнях прибули любителі шахів з Рівненської та Волинської областей, всього 37 учасників. Наш район представляли постійні учасники змагань: Ткачук Андрій та Жакун Олексій. Після урочистого відкриття турніру розпочалася напружена боротьба за шаховими дошками. Турнірна дистанція складалася з 9 турів за швейцарською системою по 10 хвилин на партію. У підсумку два перших місця дісталося нашим землякам. Андрій Ткачук став переможцем змагань з результатом 7 очок, а Жакун Олексій посів друге місце, третє місце у представника з м.Сарни Параниці Олександра. Вітаємо з таким успіхом наших земляків.
О. Котяш, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.


Немає коментарів:

Дописати коментар