четвер, 1 вересня 2016 р.

У «Дубровиці» квадратний метр житла коштує від 20 тисяч…

Щоправда не в місті, а в київській багатоповерхівці, котру назвали на честь нашого районного центру. Будинок зводиться в житловому комплексі «Патріотика», де поряд з ним будуть знаходитись хмарочоси  зі знайомими для наших вух та сердець назвами – «Горинь» і «Полісся».


«Фасади будинків прикрашені орнаментами, що представляють всі регіони України: від Карпатських гір до степів Луганщини, від лісів Чернігівщини до кримського узбережжя. Кожен орнамент поєднує в собі вікову історію українського народу, його традиції і культурні надбання. Кожен будинок матиме своє ім’я, що пов’язане з назвами місцевостей, населених пунктів або визначних місць того чи іншого регіону.  Це допоможе майбутнім мешканцям будинків відчути себе причетними до культурної спадщини нашої  держави і стати часткою великої, різноманітної, єдиної країни», – йдеться на офіційному сайті забудовників.
Однокімнатна квартира там вартує 1 368 546 гривень. Тож наші краяни, які за інформацією ріелтора, скуповують одразу по кілька помешкань в Рівному, можуть подумати і над такою символічною інвестицією.



Немає коментарів:

Дописати коментар