четвер, 1 вересня 2016 р.

ЧЕМПІОНАТ ДУБРОВИЦЬКОГО РАЙОНУ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

Вперше у Лютинську відбувся чемпіонат району з пляжного волейболу серед чоловіків, що зібрав 18 команд району. 19 серпня у відбірковому етапі команди виборювали право на вихід у фінал, що проходив 24 серпня.
До фіналу потрапило 9 команд: Смородськ, Удрицьк-2, Залужжя, Городище, Селець, Сварицевичі, Осова-2, Миляч, Дубровиця. До 1/2 фіналу вийшли Сварицевичі, Осова-2, Селець, Залужжя.
Результати ігор 1/2 фіналу: Сварицевичі 0-2 Залужжя; Селець 2-1 Осова-2. Фінал: за 3 місце - Сварицевичі 0-2 Осова-2; за 1 місце Залужжя 2-1 Селець. Отже, призерами чемпіонату району з пляжного волейболу стали: 1 місце - Залужжя (Котяш Дмитро, Котяш Василь); 2 місце - Селець (Сидоришин Валентин, Сидоришин Павло); 3 місце - Осова-2 (Ляшко Олександр, Аврамишин Олександр); 4 місце - Сварицевичі (Денисевич Сергій, Гольц Олег). Призери були нагороджені медалями, грамотами та подарунками від спонсора змагань - районної організації ПП «ВОЛЯ».
Висловлюємо слова подяки за проведення даних змагань: Борсуку Валентину Валентиновичу (Лютинському сільському голові) за підготовку місць проведення змагань, організацію виїзної торгівлі та приготування ухи; суддям - Стаську С.М., Подику В.П., Правнику В.В., Котяшу О.А., Столяру С.А.; районній організації ПП «ВОЛЯ» - за придбання подарунків для переможців та надання акустичної системи для озвучення змагань.


Дубровицька РО ВФСТ «Колос».

Немає коментарів:

Дописати коментар