четвер, 28 вересня 2017 р.

НИМИ ПИШАЄТЬСЯ ДУБРОВИЧЧИНА
(Нагороджені до Дня незалежності України)
За участь в антитерористичній операції відзнакою Президента України нагороджено: Деркача Анатолія Миколайовича; Потерайка Олександра Васильовича; Котяя Григорія Миколайовича; Пінчука Олександра Миколайовича; Кухарця Михайла Юрійовича; Червоного Олександра Васильовича; Таборовця Василя Олександровича; Боковця Григорія Васильовича; Радька Павла Артемовича; Щура Руслана Васильовича.
За визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету, зміцненні оброздатності та безпеки України, відданість українському народові, активну громадську позицію, проявлений патріотизм та професіоналізм при наданні всебічного сприяння Збройним силам України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітеу та територіальної цілісності України нагороджено почесною відзнакою командира оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь»: Суховича Віталія Миколайовича.
За патріотизм, проявлені мужність і героїзм, за захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради учасників антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей:
Боковця Григорія Васильовича – жителя села Берестя, демобілізованого військовослужбовця Збройних сил України;
Юрія Івановича Жакуна – сержанта поліції Дубровицького відділення поліції Сарненського відділу поліції;
Комнацького Ігоря Євгеновича – жителя села Кривиця, демобілізованого військовослужбовця Збройних сил України;
Котяша Олександра Сергійовича – молодшого інспектора прикордонної служби І категорії відділу прикордонної служби «Дубровиця»;
Кухарця Михайла Юрійовича – жителя села Залужжя, демобілізованого військовослужбовця Збройних сил України;
Цьобу Адама Володимировича – жителя села Удрицьк, демобілізованого військовослужбовця Збройних сил України.
За патріотизм і жертовність, активну життєву позицію, волонтерську діяльність, значний особистий внесок у сприяння обороні країни, матеріальному та продовольчому забезпеченню воїнів антитерористичної операції, підняття їм бойового духу нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради:  Сірка Михайла Івановича – волонтера, жителя села Висоцьк.
За материнську мужність, терпіння і самопожертву нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради: Журавльову Ніну Василівну – матір військовослужбовця Збройних сил України, який віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність.
За патріотизм, активну життєву позицію та громадську діяльність, ініціативність, значний особистий внесок у встановлення української державності нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради:
Бовгирю Олександра Даниловича – активіста, який на початку 90-х років, разом із однодумцями відстоював ідею Незалежності на вуличних акціях;
Боковця В’ячеслава Миколайовича – активіста, вчителя історії Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа», активного учасника відновлення місць, пов’язаних з визвольним рухом на Дубровиччині;
Булаву Леоніда Івановича – активіста, який на початку 90-х років, разом із однодумцями відстоював ідею Незалежності на вуличних акціях, активного учасника відновлення місць, пов’язаних з визвольним рухом на Дубровиччині;
Лущика Олексія Павловича – активіста, учасника Студентської революції на граніті 1990 року в місті Київ;
Мозоля Володимира Романовича – активіста, краєзнавця, дослідника визвольної боротьби Української Повстанської Армії, активного учасника відновлення місць, пов’язаних з визвольним рухом на Дубровиччині.
За особистий внесок у зміцнення соціально-економічного і культурного розвитку району, сумлінну працю, ініціативність, активну громадську позицію нагороджено почесною грамотою райдержадміністрації та райради:
Вороб’я Юрія Вікторовича – викладача Дубровицької дитячої музичної школи;
Годунко Ольгу Степанівну – верстатницю дочірнього підприємства «Ритм»;
Колоду Олега Валентиновича – директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Дубровицький завод продовольчих товарів»;
Лавора Василя Петровича – агента комерційного державного підприємства «Дубровицьке лісове господарство»;
Щура Віталія Сергійовича – майстра будівельних та монтажних робіт державного підприємства «Висоцьке лісове господарство»;
Яременка Анатолія Аркадійовича – директора з виробництва «Торфо-переробного комплексу з виготовлення субстратів та іншої сільськогосподарської продукції Товариства з обмеженою відповідальністю «ТОРФ ЛЕНД УКРАЇНА».
За сумлінну працю, любов до дітей, професіоналізм і самовідданість, значні досягнення на освітянській ниві, особистий внесок у справу розвитку виховання молодого покоління українців нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради:
Кушніра Володимира Володимировича – директора Дубровицького НВК «Ліцей-школа»;
Кузіну Оксану Михайлівну – вихователя Селецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»;
Серка Анатолія Максимовича – директора Озерського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ».
За самовіддану і невтомну працю, професіоналізм та ініціативність, значний особистий внесок у підвищення якості надання медичної допомоги населенню, за врятовані життя, повернуте здоров’я і радість нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради:
Ващишину Марію Мартинівну – заступника головного лікаря з медичної частини комунального закладу охорони здоров’я «Дубровицької центральної районної лікарні»;
Лущик Катерину Миколаївну – лікаря загальної практики-сімейної медицини комунального закладу охорони здоров’я «Дубровицького районного центру первинної медико-санітарної допомоги».
За материнську самовідданість, народження та зразкове виховання чотирнадцяти дітей нагороджено почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради: Чудік Наталію Йосипівну – багатодітну матір, жительку села Лютинськ.
За внесок у благоустрій міста, безкорисну підтримку, небайдужість до рідного міста відзначено міською радою: Конончук Тетяну Геннадіївну.
За сумлінну працю, вклад в благоустрій міста відзначено міською радою: Лінника Володимира Ілліча – водія комунальної служби міста.
За захист державного суверенітету і територіальної цілісності України, особисту мужність і високий професіоналізм медика, громадську позицію відзначено міською радою: Ярмошевича Руслана Степановича – учасника бойових дій, лікаря-анестезіолога КЗОЗ «Дубровицька ЦРЛ».
На урочистому концерті у будинку культури також було відзначено славних земляків, котрі серцем та душею, своєю щоденною працею звеличують свій край, свою державу.
Слова вдячності та подяки від голови РДА Миколи Петрушка та голови райради Миколи Кухарця линули до найстаршої жительки нашого району Вальковець Пазіни Іонашівни, мешканки села Мочулище, яка в цьому році відсвяткувала свій 100-літній ювілей.
Віншування висловили і подружжю Жмури Павла Пилиповича та Ганни Харитонівни із села Залужжя, які в шлюбі проживають з 1946 року, тобто 71 рік спільного життя.
У номінації найбагатодітніші мама та батько району перемогу здобула сім’я Чудік Володимира Павловича та Наталії Йосипівни із села Лютинськ, які виховали 14 діток.
Глибоку повагу та шану адресували батьку-одинаку Ольховику Федору Івановичу з села Селець, який виховує 5 дітей.
З 2008 року в нашому районі створена прийомна сім’я Кренька Олександра Арсеновича та Наталії Олексіївни у селі Бродець, які виховують 4 дітей, позбавлених батьківського піклування. В родині загалом 7 діток.


Немає коментарів:

Дописати коментар