пʼятницю, 1 вересня 2017 р.


* Акценти
Гайда на концерти!
У Рівному 9 вересня буде справжня мегаподія, яку створять відомі гурти «DZIDZIO», «Ляпис-98» та «MOZGI». Аби побачити своїх кумирів, не доведеться їхати за квитками до обласного центру. Їх можна придбати у приміщенні редакції газети «Дубровицький вісник». Вартість коливається від 150 до 350 гривень.
А наступного дня, 10 вересня, завітає в Рівне улюбленець українських жінок – Олег Винник. Квитки на концерт суперзірки теж можна купити у нас. Ціна – від 300 до 350 гривень, залежно від місця.
Подолаймо осінню депресію з допомогою музики, драйву та романтики.

«Ми – незалежні»
Під таким гаслом дубровичани відзначать 26 річницю Дня  Незалежності України. З цієї нагоди буде діяти патріотична виставка фотосвітлин. Організатори просять  долучитися до неї колективи району, сфотографувавшись в національному стилі. Знімки приймаються до 21 серпня у форматі А4 у відділ культури та туризму (приміщення РБК, 2 поверх).

Вирушила по щавель і зникла на шість днів
70-річна жителька Заслуччя другого серпня пішла збирати щавель поблизу села і зникла. Шукали жінку односельці та поліція, були створені спеціальні групи. На щастя, її таки знайшли, але лиш на шосту добу. Бабуся розповідає, що забрела в глиб лісу і заблукала. Від негоди, а тоді були сильні грози, ховалася в хащах, там на жінку й натрапив її родич. Весь цей час нічого не їла і не пила. Тому медики констатували зневоднення і забрали до лікарні. Зараз вона перебуває під опікою лікарів, її стан оцінюють як задовільний. Від себе бажаємо бабусі здоров’я. Бог однозначно має на неї ще плани.

Вижив лише дубровичанин
Цьогоріч на Рівненщині трапилося вже чотири випадки ураження електрострумом, з них три були смертельними. Щасливчиком виявився лиш дубровичанин.
49-річний мешканець села Лютинськ піднявся на опору у селі Ясинець і потрапив під напругу. Отримавши ураження електрострумом, потерпілий повис донизу головою, зачепившись за конструкцію електроопори. На щастя, неподалік проїжджали працівники РЕМу. Вони зняли потерпілого, який був непритомним, і передали медикам.
Поліцейські розповіли, що вже з’ясували обставини події. 5 серпня Григорій з Лютинська перебував в гостях у своєї знайомої та вирішив допомогти їй демонтувати кабель мережі Інтернету. З власної необережності він і отримав ураження електрострумом. Після перебування в реанімації райлікарні, він вже повернувся додому.

Фатальне селфі
Не такий щасливий фінал трапився із 17-річним дубровичанином у столиці, куди той поїхав на заробітки. Бажання зробити екстремальне селфі на даху потяга коштувало юнакові життя. За прикрих обставин його вбило струмом.

Шахраї представлялися заступником Муляренка
і вимагали гроші
Цинізм аферистів уже не дивує. Попри закони совісті та моралі, завжди є охочі нажитися на біді. Ось й нещодавно у пошуках вигоди злочинці надзвонювали до найбільших підприємств районів Рівненщини, в тому числі й нашого.
Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко розповідає: «Телефонували і просили гроші. Дзвонили на стаціонарні телефони, аби їх не можна було вирахувати. Говорили, ніби обласна адміністрація просить кошти на допомогу для дітей чи воїнів АТО. Шахраї представлялися особисто мною. Але на підприємствах знають мій голос, тому передзвонювали. Один керівник підприємства сказав, що у нього вимагали 6 тисяч гривень. Зауважу, що Рівненська ОДА ні в кого нічого не просить».

Ще одного бурштинового «щасливчика»
затримала поліція
Пощастило знайти бурштин у лісі нашого району 33-річному жителю Рокитного. Таку версію він придумав для правоохоронців, які його затримали із цим камінням.
У чоловіка вилучили більше трьох кілограмів «сонячного» каменю. Зупинили його біля дороги у селі Золоте. Чоловік намагався заховатися від правоохоронців у лісі, втім безуспішно.


Немає коментарів:

Дописати коментар