пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

* Крик душі
Безробітний? Забудь про субсидію!
Якщо людина безробітна, то й про субсидію доведеться забути. То що ж це за така держава, її керівники-олігархи, які її обкрадають, грабують, а простий народ гноблять, доводять до вимирання? Видають антинародні закони, людей вводять в оману, влаштовують геноцид над ними. Люди не можуть вижити, а самі наживаються, багатішають! Та в якій державі ми живемо?! Та чи де ще в Європі є така держава, такі її керманичі, щоб так знущалися над простим народом?! Немає! Ми найбідніша країна в Європі. Подумати тільки, до чого дійшло, щоб не дати людині впасти в теперішніх умовах. Мається на увазі, так звана державна субсидія.
Безробітна людина, держава не забезпечує її роботою, зарплатні та засобів до прожиття ніяких, а існувати треба. Людина не може не те, щоб прожити, а вижити: їсти щось, одягатись треба, заплатити за комунальні послуги, а за душею – ні копійки. Надія на ту нещасну субсидію від держави. А держава тепер придумала такий хитрий механізм, щоб субсидію не давати.
Людина не працює, а держава враховує, і каже, що вона працює і отримує подвійну мінімальну зарплату на місяць, тобто 6400. Фантастично! А за 6 місяців вона отримує 38400 грн. і їй немає субсидії. Фактично людина за 6 місяців отримала нуль гривень – бо не працює, а держава каже, що працює і отримує заробітну плату. Та де таке видано? І в Африці такої облуди немає та знущання над людьми.
Безробітні! Прочитайте це звернення і не мовчіть, відгукніться на нього. Давайте разом порадимось, що нам робити в цій ситуації. Висловлюйте свої думки, пропонуйте, пишіть в Інтернеті, в газеті, тільки не мовчіть. Чекаємо ваших відгуків.
Михайло БОГОВИЧ,
м. Дубровиця, якого, напевне, підтримають

 тисячі безробітних нашого краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар