четвер, 28 вересня 2017 р.

ОРВ’ЯНИЧАНИ СЕРЕД ПІВНІЧНИХ РАЙОНІВ РІВНЕНЩИНИ – НАЙСПОРТИВНІШІ
У неділю, 3 вересня, на базі дубровицьких навчальних закладів та міського стадіону «Горинь» відбулися обласні сільські спортивні ігри «Краще спортивне село». Спонсором змагань виступив благодійний фонд «Наш край» народного депутата України Василя Яніцького. За право виходу в подальший тур випробувань змагалися представники семи команд північних районів області та новоутворених територіальних громад.
Змагання проводилися у шести видах спорту: настільний теніс, гирьовий спорт, шашки, волейбол, шахи, міні-футбол. І хоча погода не зовсім сприяла спортсменам, вранішні дощ та вітер не стали на заваді. Як правильно підмітила у вітальному слові до спортсменів помічник-консультант народного депутата  Василя Яніцького Оксана Слободзян: «Не зважаючи на результати гри, всі ви - вже переможці. Бо обрали здоровий спосіб життя. Ви обрали ті найкращі людські якості, які виховує спорт – силу, волю до перемоги, активну життєву позицію. Саме такі громадяни – перспектива нашої нової сучасної України». Тепло вітали ентузіастів спорту й заступники голови райдержадміністрації Павло Ващишин та районної ради – Олександр Задорожний, начальник обласного управління у справах молоді та спорту Віталій Ліпський, головний суддя змагань, очільник обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Соляр. Усі бажали спортсменам перемог й прихильності Фортуни.
Однак цього разу ця примхлива леді виявилася на боці наших земляків – команди з села Орв’яниця  Соломіївської сільської ради. Спортсмени цієї команди посіли перші місця у настільному тенісі, гирьовому спорті, шахах та третє – з міні-футболу. Це й дозволило стати лідером змагань, причому з величезним  відривом від найближчих суперників. Що ж це гарна заявка для участі у всеукраїнських змаганнях. Щоправда, остаточно визначаться, яке село на Рівненщині найспортивніше тільки після того, як подібні змагання пройдуть серед південних районів області.
У Дубровиці ж друге місце посіла команда Зарічненської селищної ради, на третьому опинилися сусіди-володимирчани.
Людмила РОДІНА. 



Немає коментарів:

Дописати коментар