четвер, 28 вересня 2017 р.

У парку оселилася гігантська черепаха

Нового персонажа міського скверу складно не помітити. Чотирилапа близько 1 метра заввишки, 1,5 метра завдовжки та 1 метр у ширину. Велетенська черепаха швидко стала окрасою дитячого майданчика. Малеча приходить в парк, аби сфотографуватись з гігантським чудом та забратись до нього на спину. Такий казковий подарунок дітям презентувала художниця-скульптор Тетяна Конончук. Вона розповіла, що й раніше робила фігури, але ось таку масштабну – вперше.
«Всередині черепахи зварений каркас арматури, обплетений металевою сіткою і  покритий шаром цементу. Працювала над скульптурою близько місяця», – розкриває закулісні секрети майстриня.
«Дуже приємно додати у життя дубровичан трохи казковості та позитиву. Якщо в когось підніметься настрій, дивлячись на цю роботу, значить моя місія виконана. Адже довкола й так багато турбот та проблем», – зауважує пані Тетяна.

В свою чергу міська влада дякує творчій дубровичанці, яка зробила цей презент безкорисливо. А ми сподіваємось, що центр Дубровиці і надалі буде розквітати завдяки таким небайдужим містянам.

Немає коментарів:

Дописати коментар