пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

НІМЕЦЬКІ ДРУЗІ ПОДБАЛИ ПРО ВИСОЧАН

Літо – прекрасна пора року для дітлахів. Пора відпочинку від навчальних занять, виховних годин, різноманітних конкурсів. Хтось може провести свій час у санаторіях, будинках відпочинку, навіть за кордоном. Звичайно, в складний для нашої держави час годі думати про оздоровлення. Але є люди, які дбають про інших, стараються зробити щасливими тих, хто не може собі цього дозволити.
Такими щасливими повернулися четверо учнів Висоцької та один – Вербівської шкіл з Німеччини. Цьогоріч Дітер дав другий шанс тим, хто не поїхав на відпочинок минулого року. Тож до групи хлопчиків та дівчаток із Житомирщини потрапили наші діти. Мало хто із дорослих дозволить собі їхати в шикарному автобусі через Польщу до місця призначення. Незабутній відпочинок тривав із 14 червня по 11 липня. Кожен прожитий день – це свято. Свято насичене, вражаюче і неповторне. З першого і до останнього дня на дітей чекали подарунки. У Висоцьку їх змогли побачити усі тому, що кожна дитина везла додому продукти, іграшки, одяг та взуття. Не забув Дітер і про школу. В День знань отримають школярі чудові записники.
Наші німецькі друзі приїдуть до Висоцька у серпні, аби відібрати групу дітей, у кількості 20 осіб, на наступний рік. Дітер та його команда хочуть показати і навчити маленьких громадян України, що можна жити прекрасно. Для цього необхідно мати певну мету, бажання іти до її здійснення, любити працю, свій народ і Батьківщину.
Мені залишається побажати усім членам благодійного фонду «Допомога дітям Чорнобиля», який очолює Дітер Вольф, міцного здоров’я, душевного спокою, Божої благодаті, любові від  оточуючих.

Валентина КРЕДЕНСИР, директор Висоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів.



Немає коментарів:

Дописати коментар