пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

ЗБІР КОШТІВ НА АРМІЮ ТРИВАЄ


Розпорядженням голови районної ради Сергія Киркевича створено координаційну раду зі сприяння Українській армії. До її складу ввійшли всі ті, хто безпосередньо займається благодійною допомогою для наших земляків, що задіяні в АТО. Для координації дій благодійників, військкомату, органів місцевого самоврядування й населення – налагоджено оперативний обмін інформацією, де і для кого найбільш необхідна наша допомога.
Йдеться не лише про збір продуктів, а й фінансову підтримку – на закупівлю форми, взуття, бронежилетів, інших засобів індивідуального захисту. На жаль, тих коштів, що зібрало населення району, вже для цього мало. Тож у всіх людних місцях знову буде встановлено скриньки для пожертв. По можливості – не обминайте їх. Кожна наша гривня – чиєсь врятоване життя.
Армії вкрай необхідні медикаменти – сподіваємося не залишаться осторонь фармацевтичні заклади, внісши цього разу свою лепту для підтримки наших вояків.

Разом з тим повідомляємо, нині у залишку з тих коштів, що збирали на потреби армії залишилося – 4700 грн. готівкою, 19093,50 грн. зберігається на банківському рахунку.

Немає коментарів:

Дописати коментар