пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

ОХ УЖЕ ЦЕЙ «ДИКИЙ» ФУТБОЛ

 Наразі любителі футболу вже упродовж кількох місяців спостерігають за іграми чемпіонату району та першості району з футболу. Все, ніби, як завжди – є переможець, є й переможений. Проте, ігри 13 туру стали своєрідною «родзинкою» футбольних змагань.
Чемпіонат району, І ліга, матч 13 туру між командами ОРІОН (с. Будимля) - ПОРУБКА (0-2). Під час цього матчу «показали» себе вболівальники команди господарів: погрожували арбітрам матчу та гравцям ФК «ПОРУБКА» фізичною розправою; розірвали футболку асистенту арбітра з с. Порубка; тричі вдарили головного арбітра матчу; 20 хвилин перешкоджали виїзду автотранспорту ФК «ПОРУБКА». До того ж, представники футбольної команди «ОРІОН» не розрахувалися з головним арбітром матчу.
Тепер про інше. Першість району, ІІ - ліга, матч 13 туру між командами БУДІВЕЛЬНИК (с. Сварицевичі) - ПЕРЕБРОДИ. Матч закінчився з рахунком 6:3 на користь ФК «БУДІВЕЛЬНИК». На 18 хвилині матчу (при рахунку 2:1 на користь Переброд) відбулося ігрове зіткнення між гравцями команд. У результаті в Холодька І.(Будівельник) перелом ноги, у гравця Переброд - сильний забій. Після цього на поле вибігли вболівальники ФК «БУДІВЕЛЬНИК» і почали штовхати арбітра матчу, хапати за шию, висловлювати свої невдоволення та звинувачувати арбітра у травмуванні гравців.
Ця перепалка тривала 50 хв. Вболівальники та гравці с. Сварицевичі також погрожували гравцям команди «ПЕРЕБРОДИ»: «...якщо не будете грати то з стадіону не виїдете!!!».
Крім того, за ФК «БУДІВЕЛЬНИК» грали два гравці, які не були внесені в рапорт арбітра і під час гри відзначилися забитими м’ячами: Василь Вишневський та Олег Холодько.
Вже у четвер відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету районної федерації футболу, якому передували усі вищезгадані події. Тож, після довготривалого обговорення некоректних дій, вирішено: заборонити використовувати футбольний стадіон с. Будимля до кінця чемпіонату району з футболу 2014 року, згідно з п.2.4. (в) ДП ДРФФ; заборонити використовувати футбольний стадіон с. Сварицевичі до кінця першості району з футболу 2014 р., згідно з п.2.4. (в) ДП ДРФФ та  зарахувати технічну поразку (0:3) команді «Будівельник» у матчі першості району з футболу №58 «Будівельник» (с. Сварицевичі) - «Переброди» (с. Переброди) згідно з п.2.3.2.(б) ДП РОФФ.

Районна федерація футболу.

Немає коментарів:

Дописати коментар