пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Дубровицькі правоохоронці вилучили близько 50 патронів

Днями дільничні інспектори райвідділу міліції зупинили біля одного з будинків села Біле 36-річного Микиту, жителя села Лугове, котрий видався правоохоронцям підозрілим. Його оглянули під приводом, що курив у невстановленому місці.
У зв’язку з тим, що Микита неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності та був раніше судимий за крадіжку, працівники міліції провели поверхневий огляд чоловіка, під час якого виявили 10 патронів калібру 7,62 мм та 43 патрони калібру 5,6 мм.
Чоловік пояснив міліціонерам, що патрони знайшов на сміттєзвалищі в селі Біле. Знахідку залишив для себе, бо хотів похизуватись нею перед друзями. Патрони правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.
За куріння у невстановленому місці на чоловіка складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що він може отримати до 170 гривень штрафу.

Слідчим райвідділу відносно «курця» розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до семи років, – зазначив начальник райвідділу, майор міліції Сергій Родзін. Наразі розслідування триває, з’ясовуються всі обставини даної події.

Немає коментарів:

Дописати коментар