пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

На Дубровиччині зібрали майже 10 тонн гуманітарної допомоги на підтримку українських вояків


Дубровицький район під безпосередньою координацією голови райдержадміністрації Юрія Лосіка та за участю управління агропромислового розвитку райдержадміністрації підтримав ініціативу голови облдержадміністрації Сергія Рибачка та долучився до збору гуманітарної допомоги військовим Збройних Сил України, які перебувають в зоні АТО.
Громадяни району активно відгукнулися на пропозицію, щоб допомогти по можливості українським воїнам, бо всі вболівають за долю України та її захисників, адже там, на Сході, перебувають і наші  воїни з Дубровиччини.
Так, за останній тиждень жителями сіл Узлісся, Бережки, Берестя, Трипутні, Кривиця, Грані, Літвиця, Удрицьк, Смородськ тощо було зібрано продукти харчування довготривалого зберігання, предмети першої необхідності, засоби особистої гігієни.
Не залишаються осторонь також і підприємці району. Одним з таких є Гладкий Геннадій, який надав власний транспорт для доставки гуманітарного вантажу.
Всього гуманітарної допомоги зібрано понад 10 тонн та відправлено в зону проведення антитерористичної операції, зокрема, до батальйону «Горинь». 
Дякуємо всім, хто взяв участь в цій важливій справі, зокрема, велика вдячність сільським головам та населенню і  закликаємо інших небайдужих мешканців району та міста приєднатися до подальшого збору гуманітарної допомоги для поставки в зону конфлікту.
Збір проводиться щоденно, крім вихідних, з 9.00 до 16.00 год. Пункт збору допомоги знаходиться на території колишньої Дубровицької міжрайбази (склад-холодильник) по вул. Гагаріна, 15.
За довідковою інформацією можна звернутися за телефонами: 2-00-81, 2-02-34.


Немає коментарів:

Дописати коментар