пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

 


Багатство серця

 

Ветеран педагогічної праці, відмінник освіти України, який нагороджений нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», Микола Федорович Сокол живе у Людині.

У соціальній мережі «Фейсбук» шанований педагог викладає прекрасні світлини про рідне село і його людей. У фото він передає свою велику любов до батьківщини. Про рідне Полісся Микола Федорович може розповісти на кількох іноземних мовах, які вивчив досконало у Київському державному педагогічному інституті іноземних мов. Микола Федорович за роки педагогічної праці підготував багато талановитих учнів, які ставали призерами та переможцями районних олімпіад, здобували високі місця на обласних лінгвістичних змаганнях. Чимало учнів педагога стали його послідовниками і здобули професії, пов’язані з лінгвістикою. Випускники найкращими словами вдгукуються про свого наставника і досі звертаються до нього за порадами та підтримкою.

Микола Федорович сіяв не лише вічне та добре у душах унів, знаю, що він закоханий у квіти. Нещодавно вразила світлина, на якій педагог поряд з розкішними чорнобривцями, підписана словами «Моє багатство».

А й справді, головне багатство цієї шанованої Людини у тих плодах, які проросли знаннями у житті учнів та в праці на рідній землі, яка чарує і такими прекрасними чорнобривцями. Миколо Федоровичу, спасибі Вам, що ділитеся з нами красою своєї душі і красою України на світлинах.

Люба Клімчук.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар