пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

 





З турботою про здоров’я

 

Про роботу та переваги аптеки №116, яка нещодавно відкрила свої двері у Дубровиці, розповідає завідувачка закладом Наталія Сібіковська.

 

Розкажіть про компанію, яку представляє у Дубровиці ваша аптека.

Власник нашої аптеки компанія «КОНЕКС» працює на фармацевтичному ринку з 1995 року. Це потужна оптово-роздрібна фармацевтична компанія центрального регіону України, професійна команда якої ось уже понад 25 років допомагає людям бути здоровими! Колектив підприємства – це понад 1000 співробітників, 800 з яких мають фармацевтичну і медичну освіту високого рівня.

Основні види діяльності: роздрібна та оптова торгівля фармацевтичними товарами, медична практика, власне виробництво фітопродукції.

Сьогодні торговельна мережа «КОНЕКС» налічує понад 140 аптек, з них 7 фарммаркетів – формат аптеки з широким асортиментом і відкритою системою продажів.

Оцінити якість продукції та рівень обслуговування в аптеках «КОНЕКС» змогли жителі Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей.

Сучасна фармація – це не лише безпосередній похід в аптеку…

В аптеках мережі «КОНЕКС» кожен покупець може завжди цілодобово придбати необхідну продукцію. Працює власний сайт, який дає змогу обирати та замовляти ліки онлайн. Достатній вміст і безперервний режим роботи складських приміщень дозволяє забезпечити великим асортиментом продукції не лише аптеки нашої компанії, а й оптових клієнтів: лікувальні заклади, аптеки, аптечні пункти в різних регіонах України.

Для оптових клієнтів завжди оперативно і якісно працює команда менеджерів-професіоналів, які спеціалізуються на оптовій торгівлі лікарських засобів і товарів медичного призначення.

Відділ логістики забезпечує своєчасність і стабільність постачань в будь-яку точку України.

У якому режимі працює ваш заклад, які фахівці нас обслуговуватимуть?

Нагадаю, аптека №116 відкрилася нещодавно у Дубровиці, в приміщенні пошти. Працюємо з 8.00 до 21.00, щоденно, без вихідних, тел. для довідок – 067 431-47-44.

В аптеку прийшла працювати частина колективу із аптеки «А+». Отож, маємо досвід роботи і завжди готові дати кваліфіковані поради нашим покупцям. У нас трудяться молоді та енергійні фармацевти – Тетяна Анатоліївна Дерун, Аліна Анатоліївна Олексійовець, санітарка Світлана Володимирівна Фурсович та я, завідувачка, Наталія Андріївна Сібіковська.

Чим аптека №116 приваблює своїх покупців?

Дійсно, варто сказати про переваги нашого закладу: сертифікована якісна продукція, наявність складу для лікарських засобів та товарів медичного призначення, власне виробництво фіточаїв, лікарських засобів та біологічно активних добавок, свій власний сайт «конекс-24» з онлайн замовленням. Маємо в продажу маски та деззасоби, які дуже потрібні у теперішній час.

Ми звертаємо увагу не лише на лікування, а й надаємо консультації з метою профілактики захворювань, використання косметичних засобів, консультацій з фітотерапії.

У нас діють знижки, впроваджено дисконтні картки.

Запрошую жителів Дубровиччини до нашої аптеки, аби переконатися у наших перевагах самостійно. Працюємо для блага людей, дбаючи про їх здоров’я. До кожного покупця у нас індивідуальний, позитивний підхід.

 

Розмовляла Люба КЛІМЧУК.

 

1 коментар:

  1. Буває що на роботі, треба знайти інформацію про певний препрат, та щоб зробити це швидко та якісно, не відволікаючись не на що зайве є ось такий ресурс
    https://rx.ua/
    ДОВІДНИК ЕКВІВАЛЕНТНОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, в якому можно довідатись багато про що цікаве, та почитати про ліки буз реклами.

    ВідповістиВидалити