пʼятницю, 27 листопада 2020 р.

 


Майстриня подякувала лісівникам за допомогу

 

Надія Григорівна Сидоришина із Сельця відома чи не всьому Дубровицькому району. Адже ось уже два десятки років вона пече короваї, віддаючи цій справі всю свою душу та старання.

З великою любов’ю і гарним настроєм пече жінка весільний хліб за народним давнім рецептом.

Нещодавно Надія Григорівна зателефонувала до редакції і попросила передати щиру подяку хорошим людям від себе особисто та її доньки Світлани Федорівни, яка має четверо дітей. У внучок, на жаль, є проблеми зі здоров’ям.

Напередодні зими своє плече допомоги підставили сім’ї Світлани Федорівни керівник мисливського господарства Сергій Демарчук, директор Висоцького лісгоспу Віталій Торчило, депутат обласної ради Віталій Сухович, який керує лісівничою галуззю Рівненщини.

Як зазначила Надія Григорівна, вона знає, що Віталій Миколайович націлює своїх колег по роботі на доброчинність, добрі справи лісівники роблять постійно, завжди ідуть назустріч нужденним людям, тим, хто у скрутному становищі, завжди пам’ятають про родини полеглих, тих людей, кого спіткало лихо.

Нагальним було питання забезпечення господарства доньки Надії Григорівни паливом. І зі сприянням небайдужих лісівників ця проблема була швидко вирішена.

Надія Григорівна розчулено подякувала лісівникам за увагу і турботу про її рідних. Передала побажання здоров’я Сергію Михайловичу, Віталію Федоровичу, Віталію Миколайовичу. «Нехай успішною буде не лише робота цих фахівців, а й їх депутатська діяльність, бо цих небайдужих людей ми підтримали і на виборах», – сказала жінка.

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар