четвер, 5 листопада 2020 р.

 

за покликом душі

 

У першу неділю листопада Україна в черговий раз відзначає День працівника соціальної сфери.

Соціальна робота вимагає високих професійних і моральних якостей від кожного, хто приходить працювати в соціальну сферу. Успішне здійснення надзвичайно важливих і відповідальних завдань значною мірою залежить від сумління, професіоналізму, чуйності та щедрості душі працівників соціальної сфери.

Соціальне обслуговування та надання соціально-побутових послуг громадянам нашого краю забезпечують майже 100 працівників Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), де функціонує три відділення.

Однією з форм надання послуг є забезпечення непрацездатних громадян стороннім доглядом в домашніх умовах. Соціальні робітники терцентру обслуговують майже дві тисячі жителів щорічно, надаючи їм близько 20 видів соціальних послуг. Люди, котрі повністю втратили здатність до самообслуговування і потребують постійного стороннього догляду, можуть бути поселенні до геріатричних установ чи до відділення стаціонарного догляду в с. Висоцьк. Нині в стаціонарі проживає 30 осіб, яких щоденно необхідно розбудити, помити, нагодувати, надати всі необхідні санітарно-гігієнічні послуги і створити комфортні умови для проживання – сприятливий соціальний клімат.

У відділенні надання адресної та гуманітарної допомоги обслуговують громадян та сім’ї, що потребують гуманітарної допомоги одягом та засобів пересування.

Шановні ветерани соціальної сфери, працівники Дубровицького територіального центру, волонтери, колеги із соціальних установ! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівника соціальної сфери та слова вдячності за чесне і сумлінне виконання своїх службових та громадянських обов’язків, за благородство душі та терпіння.

Бажаю вам вкладати в роботу душу, виконувати свої обов’язки, керуючись християнськими заповідями, усвідомлюючи виключно соціальну значущість своєї роботи, моральну відповідальність перед людьми, що потребують допомоги від суспільства та захисту держави.

Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток.

Ще раз висловлюємо вам вдячність і подяку за вашу, дійсно, самовіддану і кропітку роботу! Бажаємо  щастя, душевної щедрості та невичерпної енергії у вашій нелегкій праці! Зі святом вас!

З повагою, адміністрація, профспілковий комітет Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування населення.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар