четвер, 15 жовтня 2020 р.

 



Вдячність за патріотизм

 

В нашому календарі з’явилось ще одне патріотичне свято. За указом Президента в першу неділю жовтня відзначили День територіальної оборони.

Напередодні відбулось нагородження особового складу тероборони району. Військовий комісар Олександр Ярмошевич спільно з головами РДА та райради Олександром Гузичем та Миколою Кухарцем вручили нагороди кращим солдатам запасу.

За активну громадську позицію, мужність, професіоналізм, сумлінне виконання завдань з територіальної оборони,  вагомий внесок у справу розвитку ЗСУ  відзначили Мельника Павла Євгенійовича, Корнійчука Миколу Івановича, Легкого Анатолія Станіславовича, Вовка Віктора Васильовича. Годунка Едуарда В’ячеславовича нагородили  відзнакою  начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України – нагрудним  знаком  «Учасник АТО».

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну життєву позицію  та з нагоди Дня територіальної оборони також отримали грамоти Білотіл Роман Петрович, Ващишин Віталій Вікторович, Довжик Юрій Іванович, Шкільнюк Микола Іванович, Щур Роман Харитонович.

«Пишаюся тим, що майже всі присутні - учасники антитерористичної операції. Ці люди, повернувшись із зони бойових дій, і по сьогоднішній день продовжують виконувати свій військовий  обов’язок з честю і гідністю. Завжди відкликаються на збори територіальної оборони. Приємна така  громадянська позиція і їхнє бачення того, що зараз всі зусилля держави і кожного з нас повинні бути спрямовані на забезпечення обороноздатності, цілісності і недоторканості нашої країни. Користуючись нагодою, хочу побажати міцного здоров’я, благополуччя у ваших сім’ях, злагоди та достатку», – звернувся до нагороджених резервістів військовий комісар Олександр Ярмошевич.

Очільники району приєднались до побажань та подякували за патріотизм та вклад в оборону держави. А бійці в свою чергу, отримуючи нагороди, декламували: «служу народу України».

 

Леся КОНДРАТИК.

Немає коментарів:

Дописати коментар