пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Серед яскравих дітей Рівненщини – дубровичанка Божена Драган
У кожній дитині є сонце, яке треба лиш засвітити. І тоді променистий талант неодмінно проявиться. Саме таку гарну мету має пісенний конкурс «Яскраві діти України», який з 3 по 6 жовтня відбувався на Рівненщині. Обласний етап змагань став справжнім святом пісні, хисту та посмішок. До Рівного з’їхалися 22-є найталановитіших з усіх куточків області. У кожному районі напередодні проходив свій відбір. Дубровиччину представляла обдарована дівчинка Божена Драган. 
Юних виконавців оцінювало авторитетне журі, серед якого були й зіркові гості. Зокрема визначали кращих музичний продюсер та композитор Руслан Квінта, співачка Іларія, популярний азейбаржанський співак Гусейн Абдуллаєв, драматург Юрій Рибчинський, народний артист України Тарас Петриненко. Акомпонував конкурсантам оркестр «Bright band» на чолі з віртуозом Іваном Лопуховим.
Вболівати за Божену приїхав цілий десант. Втім найголовнішою шанувальницею була звісно мама Наталія Ярмошевич. Уже після конкурсу вона поділилася своїми враженнями:
«Усім щиро вдячні за підтримку. Ми достойно представили наш район і гідно виступили на професійній сцені серед вокально найсильніших дітей області. Боротьба була важкою. І нехай призового місця ми не отримали, але бути на сцені поруч із знаменитими артистами, співати з професійним «бендом» -  це вже велика перемога».
В свою чергу ми бажаємо Божені нових яскравих звершень та творчої наснаги. У неї неодмінно попереду ще не одна перемога.


Немає коментарів:

Дописати коментар