пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

«Фольк-мюзік» завітав у Кураш

8-9 жовтня в с. Кураш працювала знімальна група творчого проекту «Фольк-мюзік» (телеканал УТ-1) з незмінною ведучою Оксаною Пекун. Завітали кияни до Кураша з метою відзняти невеликий сюжет про історію села та створення народного аматорського фольклорного колективу автентичного співу с. Кураш, який 29 жовтня святкував 55 років своєї творчої діяльності.
Всіх задіяних у знімальному процесі вразило море позитиву, світлих, гарних емоцій, креативних ідей, які привезли з собою гості із Києва. За традицією, ведучу проекту пані Оксану учасниці колективу зустріли поліським короваєм. Знімальна група з захопленнями фільмувала чудові краєвиди села, відвідали курган-могилу загиблих воїнів УПА. Пливли на поромі через річку Горинь, а також слухали багатющий репертуар фольклорного колективу та історії з їхнього творчого життя.
Наприкінці березня наступного року колектив запросили на зйомки в студію телеканалу «Фольк-мюзік» до Києва.
Своїм творчим колегам, учасникам народного аматорського фольклорного колективу напередодні 55-річного ювілею хотілося б побажати здоров’я, довгої-предовгої щасливої творчої дороги, простого людського щастя та Божого благословення.
29 жовтня запрошуємо всіх до Кураша на творчий ювілей нашого колективу.

Олена ЧЕРНЕЦЬКА, директор Орв’яницького СБК.

Немає коментарів:

Дописати коментар